Keuken en bediening medewerkers De Koog (inclusief huisvesting)

Voor één van de tofste strandpaviljoens van de De Koog zoeken wij medewerkers voor het naseizoen. Als keukenmedewerker ga je aan de slag als kok, koks-assistent of spoelkeukenmedewerker. Als bedieningsmedewerker bepaalt jouw leercurve jouw verantwoordelijkheden. 

Publicatiedatum: 13 aug 2022
17 aug 2022 - 31 dec 2022
Texel
1796AA
38 - 40 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Startfunctie (weinig ervaring)

Functie-inhoud

Onze ideale kandidaat is de (on)verwachte drukte de baas en tijdens de rustige momenten zet je er samen met collega's de schouders onder zet om het paviljoen spic en span te houden. Het is hard werken en daarom zoeken wij toffe mensen die hun hoofd koel kunnen houden zodat alles op rolletjes blijft lopen.

Keukenhulp:
Van de afwas tot de assistentie van de koks. Jij zorgt er voor dat de koks het ene na het andere gerecht op de pas kunnen zetten. Wil jij jezelf onmisbaar maken kom dan ben je van harte welkom in onze keuken!

Bedieningsmedewerkers:
Voor onze gasten zijn de bedieningsmedewerkers de eerste en laatste personen die ze zien tijdens hun bezoek aan ons paviljoen. Alle (h)eerlijke momenten daartussen ben jij attent om er voor te zorgen dat de ervaring bij ons paviljoen een blijvende herinnering wordt.

Wat we van jou verwachten

Wij zijn niet op zoek naar mensen van achttien jaar met evenzoveel horeca ervaring ;-) Bij ons kun je aan de slag als je zin hebt in een heerlijke Texelse zomer, bereid bent om te leren van je fouten en niet te vergeten goed wilt verdienen ;-)

Wat we je bieden

Gegarandeerd een ervaring die je niet snel zult vergeten! Een leerzame baan waar jouw leer curve bepaalt wat je kunt bereiken.

Zie jij je zelf als keuken assistent al snel achter de pannen staan dan geven wij jou de vrijheid en begeleiding die jij nodig hebt om mee te werken op de lunch of het diner. Past een baan als bedieningsmedewerker beter bij jou? Dan geven wij jou alle begeleiding om een goede gastheer of gastvrouw te zijn.

Wie goed doet goed ontmoet, jouw salaris bepalen we op basis van leeftijd, functie en ervaringmaar altijd boven CAO niveau! Huisvesting is aanwezig zodat je na een dag hard werken ook lekker kunt chillen ;-)

Woon-/slaapruimte aanwezig
|Een gezellige werkomgeving bij een informele organisatie
Lange termijn; mogelijkheden tot doorgroeien
Goede opleiding- en ontwikkelingsmogelijkheden
Afwisselend en uitdagend werk
Een aangename en collegiale werksfeer
Goed salaris

Wie we zijn

Wil jij werken op het beste plekje aan het Texelse strand in De Koog? Zowel binnen als buiten straalt dit paviljoen die heerlijk relaxte beach vibe uit. Dit paviljoen is niet alleen een een geweldige plek om lekker te chillen maar ook om te werken!

Waddenvacatures Recruitment werft studenten, starters en Young professionals voor vacatures op de Waddeneilanden. Kies de baan die bij je past en solliciteer op één van onze actuele vacatures. Wij schrijven je direct in en nemen contact met je op over de mogelijkheden voor deze of andere vacatures op de Waddeneilanden.

Informatie sollicitatie

Wil jij graag als keuken medewerker op Texel komen werken dan horen wij dat graag van je. Sollicitaties ontvangen wij graag via Whatsapp of via het sollicitatieformulier.

of via onderstaand formulier

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 20 MB)

Contactgegevens

Ambitie & Beschikbaarheid