Keuken en bedienend personeel Terschelling

Kom werken op Terschelling! Bij restaurant de Drie Grapen is het altijd een gezellige drukte. Voor zowel het keuken- als het bedieningsteam zoeken wij leuke collega’s die vanaf half augustus kunnen starten! Huisvesting is aanwezig, wij bieden zowel banen voor het naseizoen als jaarrond aan.

Publicatiedatum: 26 jun 2022
8 aug 2022 - 8 aug 2023
Terschelling
8891 HN
38 - 40 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Als zelfstandig werkend kok bij de Drie Grapen ken jij de klassiekers. Jouw passie ligt bij het bereiden van een goed stuk vlees en verse vis. Smaakvolle degelijke porties die mooi gepresenteerd de pas verlaten. Goede gerechten en goede concepten hebben geen verdere uitleg of opsmuk nodig. Het is niet voor niets dat wij het motto ‘Er is geen beter leven dan een goed leven’ op ons menu vermelden.

De medewerker bediening is de persoon die onze gasten als eerste, als laatste en de tijd die er tussen zit zien. Gastvrijheid is daarom het voornaamste aspect van jouw functie. Jouw hartelijkheid en prettige omgang met de gasten zijn een aangeboren talent. Serveren dat kun je leren; mocht jij dit al onder de knie hebben of snel kunnen leren dan zul jij je bij Gasterij de Drie Grapen al snel thuis voelen. Lekker zwieren tussen de tafels met lekkere dranken en smaakvol bereide gerechten uit onze keuken 😉

Wat we van jou verwachten

Of je nu als kok of als bediening medewerker bij de Gasterij komt werken, wij verwachten van jou het zelfde als dat jij van ons verwacht. Een smaakvolle samenwerking zodat wij samen verwachtingen van onze gasten dag in dag uit weten te overtreffen 😉 Wij zoeken geen superkracht of schapen met vijf poten maar collega’s die hun werk met liefde doen.

Wat we je bieden

Bij een goede baan hoort een goed salaris, dit salaris bepalen wij samen met jou aan de hand van functie en ervaring. De flexibiteit die wij te bieden hebben komt voort uit het feit dat wij graag kijken wat jij wel kunt in plaats van wat je niet kunt. Ben je nog niet zo ervaren en wil je groeien in het vak, wij geven daarvoor de ruimte. Bij ons kun je daarom aan de slag als vakantiekracht, seizoen medewerker of vaste kracht in de functie die bij jou past. Heb je geen huisvesting op Terschelling, geen punt wij kunnen jouw huisvesting (in overleg) verzorgen.

Wie we zijn

Café Restaurant De Drie Grapen is al meer dan 55 jaar een begrip op Terschelling. De sfeer van het eiland is zichtbaar en voelbaar in ons gastvrije “Jutterspaleis” een plek waar inmiddels de derde generatie de familie traditie in gastvrijheid voortzet. Deze traditie omvat dat wij onze gasten graag de tijd gunnen om de hele avond te ‘tafelen’, lekker genieten van smaakvolle gerechten in degelijke porties in ons sfeervolle restaurant. Op de kaart bieden wij een ruime keuze in vlees en vis en zelfs voor de kleine culinaire fijnproevers is er een heus kindermenu met zalm of biefstuk. Werken bij ons betekent onderdeel worden van de Drie Grapen waar we samen iedere dag zorgen voor tevreden gasten.

Informatie sollicitatie

Wil je op een eiland komen werken en wonen en zoek je een bedrijf waar je doorgroei mogelijkheden hebt dan komen wij graag met jou in contact! Voor meer informatie of sollicitaties kun je bellen of e-mailen met Erwin Fopma. Tel. 0562 – 448975 E-mail: erwinfopma@gmail.com.

Wil je eerst bellen of direct bij ons langskomen om kennis te maken en / of proef te draaien. Alles is bespreekbaar! Jouw reactie ontvangen wij graag voorzien van CV en motivatie.

Sollicitatieformulier
Liefst wordt ik benaderd via:
Maximale uploadgrootte: 8MB
Maximale uploadgrootte: 8MB
Privacyvoorwaarden