Kei in de bediening (aug-sept)

Ben jij het zonnetje in huis en is horeca helemaal jouw ding? Kom werken op een van de pareltjes van het noorden, Schiermonnikoog! Met de zon op je gezicht en de wind in de haren beleef jij een topzomer!

Publicatiedatum: 31 jul 2020
1 aug 2020 - 31 okt 2020
Schiermonnikoog
9166SH
38 - 40 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Startfunctie (weinig ervaring)

Functie-inhoud

Jij weet van doorpakken. Jouw goede humeur werkt aanstekelijk en jij bedient jouw gasten zowel op de piekmomenten als op de rustige momenten met een glimlach. Dan is de baan als medewerker bediening voor dit leuke eethuis met zonnig terras helemaal iets voor jou!

De functie:

  • Het bedienen van gasten en inschenken van dranken;
  • Uitserveren van dranken en gerechten;
  • Verrichten van kas handelingen;

Wij zoeken een gezellige collega die tot eind oktober bij dit leuke horeca bedrijf op Schiermonnikoog kan kan komen werken.

Wat we van jou verwachten

Wij zijn op zoek naar een sociale, gedreven en vriendelijke collega. Staat horeca op jouw lijf geschreven en houd jij van het buitenleven?Reageer dan direct! Ervaring is geen vereiste.

Wat we je bieden

Onze opdrachtgever biedt een salaris conform horeca-CAO en huisvesting in de vorm van een eigen kamer met TV en internet.

Wie we zijn

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Met onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden, vinden wij in een handomdraai de baan die jij zoekt! Daarbij houden we rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens en ervaring. Let’s make a match!

Informatie sollicitatie

Lijkt jou een zomer op Schiermonnikoog keigaaf? En ben jij geknipt voor deze baan? Voor meer informatie of sollicitaties kun je contact opnemen via onderstaande formulier

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 10 MB)

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen

Ambitie & Beschikbaarheid