Kassamedewerkers Texel (incl huisvesting)

Klantvriendelijkheid en service dat is jouw drijfveer. Maak jij graag een goede indruk? Als kassamedewerker zorg jij er voor dat onze klanten tevreden de winkel verlaten. Past dit bij jou? Dan pas jij bij ons :-) 

Publicatiedatum: 7 jun 2023
14 jun 2023
Texel
1796BR
38 - 40 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Startfunctie (weinig ervaring)

Functie-inhoud

Als kassamedewerker maak je het onze klanten voor 100% naar de zin. Je staat altijd voor hen klaar, zorgt dat ze snel worden geholpen, vervult hun wensen en regelt passende oplossingen. Nauwkeurige en efficiënte afrekeningen voor de klant zijn voor jou een vanzelfsprekendheid.

Wij zoeken kassamedewerkers voor onze supermarkten op de locaties in Den Burg en De Koog. Het betreft zowel vakantiebanen als fulltime banen voor langere termijn.

Wat we van jou verwachten

Je wilt het beste uit jezelf halen en dus wil je nieuwe dingen leren. Jij stopt energie in je werk, omdat je er voldoening uit wilt halen. Zo zit jij in elkaar. Je denkt graag mee over hoe het nóg beter kan voor de klant. Je denkt in kansen om resultaten te verbeteren.

En verder…
… beschik je over een ruime productkennis of ben je bereid een interne training te volgen.
… heb je bij voorkeur werkervaring in de detailhandel.
… ben je voor de zomervakantie of onbepaalde tijd beschikbaar

Wat we je bieden

Een salaris conform het uitstekende CAO! Bovenop jouw salaris krijg je vakantiegeld, vakantiedagen én ATV. Gewerkte uren op zon en feestdagen worden 200% uitbetaald. Het in deze vacature geboden salaris is gebaseerd op schaal A0 voor een medewerker van 21 jaar of ouder, definitieve vaststelling van jouw salaris geschied op basis van leeftijd en ervaring.  

Bovenal bieden wij een fijne werksfeer met leuke mensen die er samen de schouders onder willen zetten en die zomaar je vrienden kunnen worden. Jouw verblijf op Texel wordt door ons geregeld, je verblijft in één van de kamers van de personeelsappartementen. 

Wie we zijn

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Met onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden, vinden wij in een handomdraai de baan die jij zoekt! Daarbij houden we rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens en ervaring. Let’s make a match!

Informatie sollicitatie

Voor informatie of sollicitaties ontvangen wij jouw reactie graag via onderstaand sollicitatieformulier of via Whatsapp.

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 8 MB)

Contactgegevens

Ambitie & Beschikbaarheid