IJsverkoper Texel naseizoen!

Ben jij zoek naar een leuke, afwisselende baan waarbij je genoeg vrije tijd over houdt om Texel te ontdekken? Word ijsverkoper op onze ijsboerderij!

Publicatiedatum: 15 aug 2022
1 sep 2022 - 31 okt 2022
Texel
1795 LE
32 - 38 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Startfunctie (weinig ervaring)

Functie-inhoud

In de ijssalon bereiden wij wekelijks op ambachtelijke wijze een verscheidenheid aan heerlijke smaken ijs! Als ijsverkoper zorg jij er voor dat onze klanten kunnen genieten van onze lekkere soorten ijs.

Je hebt aandacht en interesse voor het product en zorgt voor een goede hygiëne, kwaliteit en service Daarnaast ben je verantwoordelijk voor een goede presentatie, niet alleen van jezelf, maar ook van de ijsvitrines en de winkel. Dit houdt in dat het schoonmaken, inrichten en bijvullen van de ijsvitrines en de winkel tot jouw taken behoort, naast het scheppen van ijsjes.

We zijn op zoek voor helpende handen voor de maanden september en oktober. De vacature is fulltime of parttime te betrekken, huisvesting is aanwezig!

Wat we van jou verwachten

Als ijsverkopers maak jij de sfeer. Je bent klantvriendelijk en vindt het oprecht leuk om met mensen om te gaan. Je bent collegiaal en bereid bij te springen waar dat nodig is en kunt zelfstandig werken.

Wat we je bieden

  • Een leuke, afwisselende baan in een klein team met enthousiaste collega’s.
  • Beloning en voorwaarden volgens CAO Levensmiddelenbedrijf en wordt vastgesteld op basis van jouw leeftijd.
  • Huisvesting in de vorm van een mooie appartement die je deelt met jouw collega (gedeelde slaapkamer)

Onze ijssalon is 7 dagen per week geopend van februari tm oktober.

In het hoogseizoen van 11:00 tot 20:00 uur. In het voor- en naseizoen van 12:00 tot 17:00 uur.Wie we zijn

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Met onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden, vinden wij in een handomdraai de baan die jij zoekt! Daarbij houden we rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens en ervaring. Let’s make a match!

Informatie sollicitatie

Is dit de baan die jij zoekt? Reageer dan snel en stuur ons jouw motivatie, CV en beschikbaarheid.

of via onderstaand formulier

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 20 MB)

Contactgegevens

Ambitie & Beschikbaarheid