ICT-er/algemeen medewerker (jaarcontract + huisvesting)

We zijn op zoek naar een gemotiveerde ICT-er die geen probleem uit de weg gaat. Je bent bij ons zowel bezig met het beheren van de systemen als met de verhuur. Je springt daar bij waar nodig is en kunt snel schakelen. Wij bieden een afwisselende baan met veel uitdaging.

Publicatiedatum: 23 mei 2022
17 mei 2022 - 17 mei 2023
Schiermonnikoog
9166PV
38 - 40 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Startfunctie (weinig ervaring)

Functie-inhoud

In deze zeer afwisselende functie zorg jij voor onze systemen maar ook voor het contact met de klanten. We hebben een web-based reservering systeem waar je de controle over houdt en we werken met een NAS server. Onze computers draaien op windows. Je zorgt ervoor dat qua software én hardware alles functioneert, denk hierbij aan alles van ons netwerk, het telefoon systeem, de computers tot aan de pinautomaten. Je werkt zowel op kantoor als op de werkvloer waar je het klantencontact onderhoudt. Je beheert de in HTML5 geschreven website maar handelt ook telefonische reserveringen af. In het hoogseizoen ben je ook onderdeel van ons verhuurteam als de situatie dit vereist. Houd je van afwisseling en een baan waarbij je uitgedaagd wordt? Dit is de baan voor jou!

Wat we van jou verwachten

Wij zoeken een gemotiveerde en positieve werker. Je bent in staat effectief en kordaat te handelen als er problemen voorkomen in onze systemen. Je bent handig met computers en vriendelijk richting klanten. Je houdt overzicht in de drukte en durft mee te denken over de uitdagingen die op je pad komen. Je vindt het fijn om in een team te werken en bent flexibel. Je ziet geen beren op de weg maar denkt in mogelijkheden en oplossingen.


  • Aantoonbare ervaring als ict’er

  • vriendelijke en dienstverlenende houding

  • focus op service, efficiëntie, kwaliteit en communicatie

  • kennis van windows computers en Microsoft Software pakketten.

  • flexibele inzetbaarheid

Wat we je bieden

Wij bieden een fulltime werkweek in een leuke werkomgeving op een prachtig eiland! Een plek waar je zowel rust als gezelligheid kan vinden. Tegen een billijke vergoeding vind jij je onderkomen in een verzorgd twee-kamer appartement. Wil je meer weten over ons bedrijf, onze vacatures of het werken én wonen op ons mooie eiland neem dan contact met ons op!

Wie we zijn

Wij zijn ‘fietsenverhuur Soepboer’, een familiebedrijf opgericht in 1960. Wat ooit begon met de verhuur van enkele fietsen in de tuin, is inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste fietsverhuurders in Nederland. Fietsenverhuur Soepboer bestaat uit 3 vestigingen verdeeld over het eiland. Je komt te werken in een hecht team op een gezellig en prachtig eiland! Het eiland Schiermonnikoog is in 2006 zelfs uitgeroepen tot de mooiste plek van Nederland!

Informatie sollicitatie

Ben jij de persoon die wij zoeken en kom je graag op Schiermonnikoog werken en wonen? Dan ontvangen wij heel graag jouw sollicitatiebrief met CV per e-mail op: info@schierfiets.nl
Voor verdere informatie kun je tijdens kantooruren contact opnemen met Evert-Jan Soepboer of Eelco Broekstra; tel 0519 531636

Soliciteer via WhatsApp

of via onderstaand formulier

Sollicitatieformulier
Liefst wordt ik benaderd via:
Maximale uploadgrootte: 8MB
Maximale uploadgrootte: 8MB
Privacyvoorwaarden