Kok – full time (Vlieland 2022)

April 2022 start ons seizoen! Wil jij komen werken op Vlieland? In de periode april tot en met en oktober hebben wij meerdere vacatures in onze moderne keuken!!

Publicatiedatum: 17 jan 2022
1 apr 2022 - 30 nov 2022
Vlieland
8899BC
38 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Werk je graag in een moderne keuken, maak je graag originele gerechten, leer je graag bij door toegepaste technieken en hou je van wat drukte? Dan ben je bij De Dining aan het goede adres.

Wat we van jou verwachten

Onze ideale kandidaat heeft minimaal het niveau van een hulp-kok. Meer ervaring is een pre. In eerste instantie is het vooral de lunch draaien en de koude kant tijdens het diner. Mocht de kandidaat meer ervaring hebben dan zal hij uiteraard de andere ervaren koks in de keuken ook bijstaan bij maken van mise en place en eventueel diensten aan de pas of de warme kant.

Wat we je bieden

Een fijne werkplek in een goed en gezellig team op een prachtig eiland in een unieke omgeving aan de jachthaven van Vlieland. Bij de Dining werken we met een goed fooi verdelingssysteem en besteden we aandacht aan de personeelsmaaltijd. Wij bieden een marktconform salaris (minimaal Horeca CAO). Wij beschikken over huisvesting. Voor ons logisch is de uitbetaling overuren/vakantie-uren op einde seizoen. Een 5-daagse werkweek. Een zaak die qua apparatuur up to date is en misschien wel meer dan dat. Naast dit alles doe je ook nog werk -en levenservaring op.

Wie we zijn

Havenpaviljoen De Dining is een A-locatie aan de jachthaven van Vlieland. Vanuit het restaurant en het grote terras heb je een adembenemend uitzicht over ons Werelderfgoed de Waddenzee.

We zijn een modern bedrijf met een goede prijs/kwaliteit verhouding en werken daarom graag met goede en verse producten tegen een betaalbare prijs, want kwaliteit en smaak is erg belangrijk! In het gehele bedrijf werken we gestructureerd en gastgericht. Ieder seizoen gaan wij de uitdaging aan (vaste) gasten te verrassen met nieuwe dingen.

Informatie sollicitatie

Lijkt het wat om je ervaring en daardoor je CV te vergroten? Stuur dan je sollicitatie via onderstaand sollicitatieformulier of per e-mail aan Jaap Hamstra info@dedining.nl

Kijk ook op www.dedining.nl, IENS.nl of Tripadvisor.com

Sollicitatieformulier
Liefst wordt ik benaderd via:
Maximale uploadgrootte: 8MB
Maximale uploadgrootte: 8MB
Privacyvoorwaarden