Huishouding/ Ontbijt Ameland (incl huisvesting)

Vind jij een afwisselende baan het leukste wat er is en kun je de maanden augustus en september komen werken? Kom dan werken als ontbijt en huishouding medewerker bij het gezelligste hotel op Ameland.

Publicatiedatum: 15 aug 2022
22 aug 2022 - 30 sep 2022
Ameland
9163GL
32 - 38 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Als allround medewerker ontbijt en huishouding zorg je voor de gehele dagelijkse operatie op het gebied van ontbijt & kamer onderhoud. Dit alles met als doel dat iedere gast zich meer dan welkom voelt in het hotel.

Als ontbijtmedewerker zorg je voor alle voorbereidingen van het ontbijtbuffet in de keuken en in de zaal. Tijdens het ontbijt zorg je ervoor dat het buffet op tijd wordt aangevuld en dat er altijd verse, koffie, thee, melk en jus-d'orange klaar staat voor de gasten.

Tot de schone taak van de huishouding behoort het gereed maken van gastenkamers volgens controlelijsten. Denk hierbij aan het opmaken van bedden, schoonmaken van meubilair, afvoeren afval, schoonmaken van badkamers, aanvullen van handdoeken en andere voorzieningen en het controleren van mankementen. Daarnaast zorg je er uiteraard voor dat de publieke ruimtes zoals gangen en trappenhuizen altijd keurig netjes zijn.


Wat we van jou verwachten

Samen staan we sterk en samen klaren we de klus. Ervaring is geen vereiste, alles kun je leren. Wat wij belangrijk vinden is dat je oog voor je werk hebt en secuur en netjes kunt werken.

Als allround medewerker ontbijt en huishouding zorg je voor de gehele dagelijkse operatie op het gebied van ontbijt & kamer onderhoud. Dit alles met als doel dat iedere gast zich meer dan welkom voelt in het hotel.

Kun jij de maanden augustus en september werken op Ameland dan zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet!

Wat we je bieden

Een afwisselende fulltime baan
Prettige werksfeer met enthousiaste collega’s
Een eigen slaapkamer nabij het Hotel, ontbijt, lunch en avondeten€7,50 per dag
Een loon conform functiegroep III van het Horeca CAO

Wie we zijn

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Met onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden, vinden wij in een handomdraai de baan die jij zoekt! Daarbij houden we rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens en ervaring. Let’s make a match!

Informatie sollicitatie

Voor informatie of sollicitaties ontvangen wij jouw reactie graag via onderstaand sollicitatieformulier of via de whatsapp recruitment robot

of via onderstaand formulier

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 20 MB)

Contactgegevens

Ambitie & Beschikbaarheid