Huishouding medewerker Ameland (parttime)

Ben jij op zoek naar een leuke parttime baan voor c.a. 2 dagen per week? Voor dit gezellige Hotel zoeken wij een enthousiaste medewerker die van aanpakken weet!

Publicatiedatum: 14 sep 2020
21 sep 2020 - 30 sep 2020
Ameland
9163GW
12 - 16 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Startfunctie (weinig ervaring)

Functie-inhoud

Voor onze opdrachtgever een Hotel op Ameland zoeken wij per juni tot tenminste eind september een ervaren en zelfstandige medewerker voor housekeeping en algemene schoonmaakwerkzaamheden. Het betreft een parttime functie voor c.a. 12 uur per week.

Voor het werk dien je iedere vrijdag beschikbaar te zijn. De tweede werkdag is in overleg op dinsdag, woensdag of donderdag.

Woonruimte is niet aanwezig, wij zoeken daarom een inwoner van Ameland of forens voor deze functie. Forensen komen wij tegemoet in de reiskosten!

Wat we van jou verwachten

Je bent gemotiveerd en weet van aanpakken. Bij voorkeur heb je enige ervaring als schoonmaker, belangrijker is dat je openstaat om alles te leren. Wij zoeken een kandidaat die vrijdagen en zaterdagen kan werken en geen vakantie plannen heeft in het hoogseizoen.

Wat we je bieden

Een leuke werksfeer en een prima salaris aangevuld met een tegemoetkoming in de reiskosten.

Wie we zijn

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Met onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden, vinden wij in een handomdraai de baan die jij zoekt! Daarbij houden we rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens en ervaring. Let’s make a match!

Informatie sollicitatie

Heb jij interesse in deze baan? Voor informatie of sollicitaties ontvangen wij jouw reactie graag via onderstaand sollicitatieformulier of per email op info@waddenvacatures.nl

Lars Dirk Visser
Tel.: 06 10062067

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 10 MB)

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen

Ambitie & Beschikbaarheid