Huishouding medewerker (Ameland parttime 2022)

Ben jij op zoek naar een parttime baan op Ameland? Voor dit gezellige Hotel zoeken wij twee medewerkers voor de huishouding. Het betreft een baan per maart 2022 voor het gehele jaar en een vast maandloon.

Publicatiedatum: 1 dec 2021
1 mrt 2022 - 30 aug 2022
Ameland
9163GW
20 - 25 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Startfunctie (weinig ervaring)

Functie-inhoud

Voor onze opdrachtgever, een Hotel op Ameland, zoeken wij twee medewerkers voor de huishouding. De functie wordt parttime ingevuld op basis van tijd voor tijd, zodat je het gehele jaar een vast maandloon hebt. Wij bieden flexibiliteit bij de invulling van de dagen en uren.

Wanneer alle gasten het ontbijt hebben gebruikt, maken we de gezamenlijke ruimtes en de kamers schoon, zodat alles weer gereed is voor de volgende dag. Doorgaans kun je vijf tot zes uren per dag werken.

Wat we van jou verwachten

In deze functie is ervaring wenselijk, maar niet het belangrijkste. Het plezier in je werk, dat is wat echt voor ons telt. Samen zorgen we ervoor dat de gasten van het hotel een aangenaam en prettig verblijf hebben, met iedere dag een perfect verzorgd ontbijt en keurig nette kamers. Jij zorgt er samen met ons voor dat dit gaat lukken. Je hebt inzicht in de (schoonmaak) werkzaamheden, werkt nauwkeurig en hygiënisch en zorgt voor keurig opgemaakte bedden.

Wat we je bieden

Een leuke veelzijdige baan en een prettige werksfeer bij één van de leuke hotels in het dorp Nes op Ameland. Kom je van het vaste land of heb je schoolgaande kinderen, geen probleem dan begin jij ietsje later. Een werkweek van vier, vijf of zes dagen? Wij bespreken graag met jou wat je kunt en wanneer.

De functie is uitermate geschikt voor iemand met eigen woon of verblijf op Ameland. Woon je niet op Ameland maar wil je wel heel graag bij ons werken? Dan kun je op de werkdagen forensen. Uiteraard komen wij je tegemoet in de reiskosten.

Het loon in deze vacature is gebaseerd conform CAO Horeca op een leeftijd van 21 jaar of ouder.

Wie we zijn

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Met onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden, vinden wij in een handomdraai de baan die jij zoekt! Daarbij houden we rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens en ervaring. Let’s make a match!

Informatie sollicitatie

Heb jij interesse in deze baan? Voor informatie of sollicitaties ontvangen wij jouw reactie graag via onderstaand sollicitatieformulier of per email op info@waddenvacatures.nl

Lars Dirk Visser
Tel.: 06 10062067

#vacature #job #werk #vacatures #solliciteren #werken #baan #jobs #career #work #horeca #hiring #bijbaan #werkzoekende #nieuweuitdaging #instajob #collega #newjob #team #medewerker #horecawerk #waddenvacatures #waddenvacature #waddenwerk #werkenopeeneiland #eilandvacature #ameland #beach #amelandfotos #strand #waddenzee #hollum #waddeneiland #sea #island #waddeneilandPersoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 20 MB)

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen

Ambitie & Beschikbaarheid