Huishouding en keukenhulp (huisvesting op Schier)

Vrolijk, multi-inzetbaar en alles voor een glimlach!

Publicatiedatum: 15 sep 2020
14 sep 2020 - 1 sep 2021
Schiermonnikoog
9166LG
24 - 38 uur
VMBO
fulltime
bepaalde tijd
Startfunctie (weinig ervaring)

Functie-inhoud

Jij maakt het team van hotel, wijnbar & bistro De4dames compleet! Met jou kunnen we alles aan. Jij bent inzetbaar voor de ontbijtdienst, kamer schoonmaak en als keukenhulp. Bij afwisselende werkzaamheden horen wisselende werktijden.

Ben jij op zoek naar een leuke baan waar je jaarrond kunt werken dan komen wij graag met jou in contact! Voor onze collega's van het vaste land is huisvesting op Schiermonnikoog beschikbaar.

Wat we van jou verwachten

Jij stroopt graag je mouwen op en doet in alles je uiterste best, samen met ons zorg jij ervoor dat de gasten kunnen genieten! Over en weer wordt flexibiliteit gevraagd en geboden, ons recept voor een geweldige werkervaring op Schiermonnikoog!

Wat we je bieden

Een ongedwongen en relaxte werksfeer waar iedereen zichzelf kan zijn, wie wil dat nou niet? Parttime of fulltime werken, voor een seizoen of langer? Samen met jou bekijken wij graag wat voor ieder het beste werkt. Wij bieden een goed salaris en huisvesting aan tegen een schappelijke vergoeding. Werken op een eiland is natuurlijk hartstikke leuk maar je wilt ook wel eens naar het vaste land daarom zijn erg flexibel met vrije dagen. Quid pro quo :-)

Wie we zijn

Lekker eten dát doe je bij Bistro De4dames! Genieten van onze mediterrane charcuterie en seafood of het wisselend aanbod van vlees en vegetarische gerechtjes. Bij al dat lekkere eten hoort natuurlijk ook een lekker drankje. Onze nieuwe wijnbar & bistro heeft een uitgebreid assortiment van wijnen, grotendeels uit eigen import en een fraaie collectie speciaalbieren, whisky’s en rumsoorten.

Informatie sollicitatie

Zie jij jezelf al werken bij De4dames dan zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet!

Sollicitaties ontvangen wij graag via het sollicitatieformulier of per email aan
hotel, wijnbar & bistro De4dames info@de4dames.nl

Sollicitatieformulier
Liefst wordt ik benaderd via:
Maximale uploadgrootte: 8MB
Maximale uploadgrootte: 8MB
Privacyvoorwaarden