Huishouding en algemene dienst Hotel (Texel inc. huisvesting)

In de duinen van Texel aan de rand van De Koog staat het grootste en mooiste hotel van de Waddeneilanden. Voor dit hotel zoeken wij per maart 2022 een medewerker kamerschoonmaak en een medewerker huishouding algemene ruimtes.

Publicatiedatum: 1 dec 2021
1 mrt 2022 - 31 dec 2022
Texel
1796AD
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Medewerker kamer schoonmaak:
Je krijgt een overzicht van de kamers die je die dag schoonmaakt. De kamers maak je schoon in je eentje, waarbij je ruim de tijd krijgt per kamer. We hebben de kamers liever goed schoon, dan dat ze snel schoongemaakt worden.

De werkdagen zijn van maandag tot en met zondag en de werktijden van 9.30 tot 14.30 uur als je niet op Texel woont (in verband met de afvaarttijden van de boot) en van 9.00 tot 14.00 uur voor Texelaars.

Medewerker algemene dienst
Als medewerker algemene dienst zorg jij er mede voor dat het hotel er goed verzorgd uitziet. Je werkt 's ochtends of 's avonds in de afwas, verricht algemene schoonmaak- en onderhoudstaken en ondersteunt de technische dienst met kleine technische werkzaamheden.

De werkdagen zijn van maandag tot en met zondag en de werktijden in overleg. Je werkt ook in de avonduren. We zoeken iemand voor 38 uur, maar ook parttime is bespreekbaar.

Medewerker huishouding algemene ruimtes:
De medewerker huishouding voor alle voorkomende schoonmaakwerkzaamheden naast de kamerschoonmaak. Denk daarbij o.a. aan de openbare ruimtes, kantoren, toiletten en de sauna.

De werkdagen zijn van maandag tot en met zondag (ook feestdagen) en de werktijden van 7.30 tot 14.00 uur. Aantal uren is bespreekbaar, maar in principe 30 uur per week verdeeld over 5 dagen.Wat we van jou verwachten

Je hebt inzicht in het werk en kan efficiënt werken. Je hebt affiniteit met schoonmaakwerk, bent precies en zorgt samen met jouw collega's voor dat de algehele presentatie van het hotel altijd dik in orde is.

Wat we je bieden

Medewerker kamerschoonmaak
Het bootkaartje wordt vergoed als je niet op Texel woont en er is vervoer geregeld vanaf de boot naar het hotel en weer terug.Minimaal 10 tot maximaal 25 uur per week. Een jaarcontract behoort op termijn tot de mogelijkheden

Medewerker algemene dienst
We zoeken iemand voor 38 uur, maar ook parttime is bespreekbaar. Een jaarcontract behoort op termijn tot de mogelijkheden

Medewerker huishouding algemene ruimtes:
Het bootkaartje wordt vergoed als je niet op Texel woont en er is vervoer geregeld vanaf de boot naar het hotel en weer terugWe bieden een jaarcontract voor vaste uren met een proeftijd van 1 maand. Dus ook in de rustige wintermaanden kun je je volledige uren werken.

Wie we zijn

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Met onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden, vinden wij in een handomdraai de baan die jij zoekt! Daarbij houden we rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens en ervaring. Let’s make a match!

Informatie sollicitatie

Voor informatie of sollicitaties ontvangen wij jouw reactie graag via onderstaand sollicitatieformulier of per email op info@waddenvacatures.nl

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 20 MB)

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen

Ambitie & Beschikbaarheid