Huishoudelijke dienstverlening (M/V, parttime of fulltime)

Een smetteloos verblijf voor de hotelgasten daar doe je het voor. Samen met het ons zorg jij er voor dat het Hotel er pico bello uitziet! Wij zoeken leuke collega's die ons vanaf maart tot november kunnen ondersteunen bij de hotelschoonmaak.Publicatiedatum: 29 nov 2023
1 mrt 2024 - 1 nov 2024
Ameland
9163GL
32 - 38 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Dit hotel met 60 prachtige kamers in het toeristische dorpje nes is op zoek naar een gezellige, veelzijdige en gastvrije collega die het team kan komen versterken! 

De kern van de functie bestaat uit het schoonmaken van Hotelkamers en gezamenlijke ruimtes, eveneens ben je inzetbaar in de spoelkeuken en de linnenkamer. Samen met een team van gezellige collega's zorg je ervoor dat het hotel er iedere dag piekfijn uit ziet.

Wat we van jou verwachten

Voor deze functie zijn wij op zoek naar dames en heren die eer van het werk willen hebben, jij bent tevreden als alles glimt en fris is :-) 

Voor de vacature housekeeping zijn wij op zoek naar meerdere kandidaten. Voorwaarde is is dat je tenminste goed kunt communiceren in de Engelse taal. Sollicitaties van kandidaten uit de EU zijn welkom, huisvesting is aanwezig.

Wat we je bieden

Wij bieden je een baan bij één gastvrij Hotel in een gezellige werkomgeving met een aantrekkelijk salaris! Huisvesting is aanwezig, forenzen van en naar Ameland is mogelijk als je in de nabijheid van Holwerd woont.

Uren kunnen in overleg bepaald worden, er is maximaal 38 uur per week mogelijk. Het betreft een seizoen contract van 1 maart tot 1 november 2024. Bij wederzijds tevredenheid zijn we altijd bereid om het gesprek aan te gaan om dit om te zetten in een vaste aanstelling.

Wie we zijn

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Met onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden, vinden wij in een handomdraai de baan die jij zoekt! Daarbij houden we rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens en ervaring. Let’s make a match!

Informatie sollicitatie

Lijkt het jou leuk om voor dit mooie Hotel te komen werken neem dan snel contact met ons op! Voor meer informatie of sollicitatie kun je reageren via onderstaande button.

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 8 MB)

Contactgegevens

Ambitie & Beschikbaarheid