Hovenier vakantiepark Texel

De leukste baan op Texel? Voor jou wel! Als hovenier weet jij wat er jaarrond voor nodig is dat alles groeit en bloeit. Ben jij zelfstandig in het plannen, uitvoeren en 'zien' van werk dan hebben wij voor jou een superfunctie!

Publicatiedatum: 19 feb 2021
26 feb 2021 - 31 dec 2021
Texel
4493AE
20 - 38 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Samen met jouw team draag jij de verantwoordelijkheid voor het groenonderhoud van één van de mooiste vakantieparken op Texel. In deze functie komen alle werkzaamheden aan bod die je mag verwachten als hovenier. Snoeien, zagen, maaien, onkruid bestrijden maar ook kleine reparaties aan straatwerk behoren tot de werkzaamheden. Als voorman 'zie' jij het werk, en neem je de dagelijkse leiding en planning voor jouw rekening. Je voert overleg met de parkmanager en het hoofdkantoor over de status van het groenonderhoud en de beschikbaarheid van mensen en middelen. Jouw werkgever is een landelijk opererend hoveniersbedrijf met als specialisatie het onderhouden van vakantieparken.

Wat we van jou verwachten

Jij hebt voldoende ervaring in fijn of groot groen om te weten wat er moet gebeuren en te beslissen waar de prioriteiten liggen. Omdat je jouw team aanstuurt moet je het werk niet alleen zien je moet het ook kunnen laten zien. Jij beschikt over de vaardigheden om een team aan te sturen en jouw kennis te delen. Naast groene vingers ben je een man van voldoende woorden, voor het hoofdkantoor en de parkmanager ben je het eerste aanspreekpunt.

Werklust en relevante werkervaring zijn het belangrijkste! Jij bent zelfstandig, prettig in de omgang met collega's, je beschikt over VCA of bent bereid je VCA te halen.

Wat we je bieden

Een mooie functie met verantwoordelijkheid
Een vaste baan en jaarrond werk!
Werken in een leuke omgeving
Vaste aanstelling bij goed functioneren

Salaris indicatie: € 1.800,- - € 2.450,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.

Wie we zijn

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Met onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden, vinden wij in een handomdraai de baan die jij zoekt! Daarbij houden we rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens en ervaring. Let’s make a match!

Informatie sollicitatie

Geïnteresseerd in deze leuke baan? Voor informatie of sollicitaties ontvangen wij jouw reactie graag via onderstaand sollicitatieformulier of per email via info@waddenvacatures.nl

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 10 MB)

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen

Ambitie & Beschikbaarheid