Housekeeping medewerk(st)er (Texel Parttime)

Ben jij pas tevreden als een hotelkamer spic en span is voor de volgende gast? Dan voel jij je thuis in het housekeeping team van Hotel Tatenhove!

Publicatiedatum: 24 jul 2021
15 jul 2021 - 31 dec 2021
Texel
1796NK
20 - 25 uur
VMBO
parttime
bepaalde tijd
Startfunctie (weinig ervaring)

Functie-inhoud

Wij zoeken pittige collega’s voor ons housekeeping voor zowel het seizoen als voor onbepaalde tijd. Jij weet wat schoon is en je houdt van aanpakken. Met jou in het team is er geen vuiltje aan de lucht. Reageer snel en kom werken bij Hotel Tatenhove!

De werkzaamheden bestaan uit het schoonmaken van de vertrekkende en blijvende kamers. Het betreft een baan in de ochtenduren, zowel door de week als in de weekenden. Aanvangstijd voor de housekeeping is 08:30 uur, eindtijd wisselt afhankelijk van het aantal vertrekkende kamers.

Voor deze functie zijn wij op zoek naar parttimers die twintig tot vijfentwintig uur per week kunnen werken.

Wat we van jou verwachten

Ben jij op zoek naar balans tussen privé en werk? Wil jij tijd hebben voor je hobby's of andere werkzaamheden? Heb jij schoonmaak-KRACHT en kom je ons graag helpen? Dan komen we graag met jou in contact. Na een kennismakingsgesprek kunnen we direct een proefochtend inplannen.

Omdat het een parttime invulling betreft is eigen woon- of verblijfsruimte op Texel of de mogelijkheid te forenzen vanuit Den Helder een vereiste.

Wat we je bieden

Een afwisselende en leuke baan bij Landgoed Hotel Tatenhove. De functie als housekeeper kan zowel fulltime als parttime worden betrokken; het aantal te werken uren bepalen wij in overleg met jou. Wij bieden contracten voor bepaalde en onbepaalde tijd aan.

Salaris per 4 weken. 8% vakantietoeslag, Overuren en vakantiedagen: tijd voor tijd in laagseizoen.

Wie we zijn

Landgoed Hotel Tatenhove is gelegen op één van de mooiste plekjes van Texel. Het hotel is omgeven door natuur en heeft een unieke ligging aan de zuidelijke rand van badplaats ‘De Koog’. Het strand, het dennenbos, Nationaal Park Duinen van Texel, en het centrum van het dorp zijn te voet gemakkelijk te bereiken.

Informatie sollicitatie

Zie jij je kans schoon? Solliciteer dan direct! Sollicitaties ontvangen wij graag met CV via onderstaand formulier of op info@hoteltatenhove.nl

Voor meer informatie kun je bellen met: Dhr. Ansgar van de Spek 0222317274

Sollicitatieformulier
Liefst wordt ik benaderd via:
Maximale uploadgrootte: 8MB
Maximale uploadgrootte: 8MB
Privacyvoorwaarden