HOUSEKEEPING MEDEWERKER PT m/v Texel

Laat jij alles wat je schoonmaakt weer glimmen? Dan ben jij de collega die ons Housekeeping team in Hotel Den Burg nodig heeft!

Publicatiedatum: 15 sep 2021
6 sep 2021 - 1 sep 2022
Texel
1791AV
20 - 32 uur
VMBO
fulltime
bepaalde tijd
Startfunctie (weinig ervaring)

Functie-inhoud

Jij draagt zorg voor het schoonhouden van het gehele hotel. Jij laat de hotelkamers weer blinken en bent een kei in het strak opmaken van de bedden. Het bieden van ondersteuning bij het schoonhouden van de openbare ruimtes kan daarnaast ook voorkomen.

Wat we van jou verwachten

Onze nieuwe collega vindt het leuk om in een hotelomgeving te werken. Daarnaast ben je nauwkeurig, heb je oog voor detail en zoals eerder vernoemd ben je in staat zwaar fysiek werk te verrichten. Jij hebt al enige ervaring met schoonmaken in hotels en/of restaurants op je CV staan.

Wat we je bieden

Wij bieden een gezellige werkomgeving waar je veel verschillende aspecten van het hotelwezen kan
leren. Bij ons kan je je loopbaan verder ontwikkelen en op den duur ook andere functies binnen het hotel bekleden. Wij zijn bereid om op korte en lange termijn te investeren in onze collega’s.

Naast een te gekke werkplek en een marktconform salaris, bieden wij:

  • Reiskostenvergoeding
  • Interne doorgroeimogelijkheden
  • Een goed fooi verdeelsysteem

Wie we zijn

Ervaar het eiland. Ruik het eiland. Ruik het zilt waar Texel uit bestaat. De zee, de haven, de bossen, het groene land, de dorpen Alles zijn eigen geur met een vleugje van dat Texels zilt. In winter, herfst, voorjaar en zomer z’n eigen kleur.

Vlakbij het unieke Hoge Berg natuurgebied, aan de rand van den Burg staat ons 80 jarige hotel. Sfeervol, open en vriendelijk van karakter. Dit is niet alleen de stijl van het Hotel maar ook hoe wij onze gasten welkom heten en wij onze gerechten en het verblijf laten beleven.

Informatie sollicitatie

Hotel Den Burg is een middelgroot hotel in Den Burg, gemeente Texel. Het hotel is een drie sterren familie hotel met 27 kamers. Wij zijn het gehele jaar open en sluiten dus niet in de winter.

MAKE IT HAPPEN
Wil jij deel uitmaken van een jong en ambitieus team? Dan is Hotel Den Burg iets voor jou! Wacht
dan niet langer en solliciteer snel. Stuur je CV en motivatiebrief naar info@hoteldenburg.com

Sollicitatieformulier
Liefst wordt ik benaderd via:
Maximale uploadgrootte: 8MB
Maximale uploadgrootte: 8MB
Privacyvoorwaarden