Supervisor Bediening

Supervisor bediening Hotel Noordsee Ameland

Publicatiedatum: 1 okt 2022
Ameland
9163GN
32 - 38 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Obers, kelners, serveersters (gastvrouwen en -heren) opgelet. Jij gaat als supervisor bediening carrière maken in Mr Sandman, het restaurant van Hotel Noordsee op Ameland.

Wil- en kan jij samen met ons Mr Sandman naar een hoger niveau brengen? Staat de gast een beleving bieden hoog bij jou in het vaandel en ben jij niet bang om je mee te laten slepen in het unieke eiland leven? Dan zoeken wij jou als aanvulling van ons team.

Als een gast tevreden vertrekt, ben ook jij pas tevreden als supervisor bediening. Je bent een echte ervaren ‘gastheer / gastvrouw’. De gasten aan jouw tafel lopen met je weg. Je stelt ze op hun gemak, laat ze voelen dat ze welkom zijn en zorgt ervoor dat het ze aan niets ontbreekt.

Daarnaast kun jij als echte horecatijger ook knallen bij een groot dinerbuffet, maar draait je hand ook niet om voor een vroege dienst bij het ontbijt. Jij bent van alle markten thuis. Kortom: Jij zorgt er als ervaren supervisor bediening voor dat alle gasten een onvergetelijke ervaring hebben. Of dit nu in het restaurant is, of bij een catering op locatie, gasten gaan bij jou met een grote glimlach de deur uit!

Als onmisbare rechterhand van de Restaurant Manager ben jij niet alleen gastvrij, maar is leidinggeven voor jou een tweede natuur, ben je altijd bezig met de processen in- en rondom het restaurant en denk je na over hoe dit beter kan. Wanneer de Restaurant Manager niet aanwezig is, ben jij als supervisor bediening het aanspreekpunt voor jouw collega’s in de bediening en zorg jij dat de avond vlekkeloos verloopt. Tot slot sta je ook administratief je mannetje (of vrouwtje) en ben je een pietje precies in het doen van bestellingen en het maken van roosters.

Een werk-, eetcultuur die uniek is… bij Mr Sandman

Mr Sandman is een groeiend en modern restaurant op Waddeneiland Ameland en onderdeel van WestCord Hotels, een landelijke hotelgroep die ook bekend staat om haar wil van vernieuwen en unieke ervaringen bieden aan de gast. Deze cultuur van werken en handelen druppelt door in de restaurants waar Mr Sandman laat zien wat de toekomst van high-end dining te bieden heeft.

Mr Sandman heeft het concept Shared Dining door de jaren heen steeds verder verfijnd. In combinatie met het steeds meer opkomende fenomeen Dutch Cuisine (waarin men in de zogeheten 80-20 verhouding kookt en groenten de hoofdrol spelen) hebben de chef en zijn gepassioneerde team al twee keer de kookwedstrijd Klaar Af Kook titel: Beste kok van Ameland 2018 / 2019 en 2020 / 2021 gewonnen.

Een echte culinaire beleving
dus, waar jij je steentje aan mag bijdragen!

Wat we van jou verwachten


 • Oprecht gastgericht.

 • Helikopterview met oog voor detail.

 • Vloeiend Nederlands en Engels. Duits is een pre.

 • Communicatief sterk, jij staat stevig in je schoenen!

 • Proactief en een hands-on mentaliteit.

Wat we je bieden

 • Groeikracht: Werken binnen een groeiende hotelketen waar je jezelf kunt blijven ontwikkelen en kunt doorgroeien.
 • Interne kost en inwoning
 • Betrouwbaarheid: Salaris altijd op tijd volgens de CAO normen, daarnaast bouw je ook vakantie uren en vakantiegeld op.
 • 30/30 Member: Naast het salaris, biedt WestCord Hotels nog meer toffe dingen aan voor alle members, zoals: €30,- per overnachting in onze hotels// 30% korting op WestCord producten // reiskostenvergoeding // interne trainingen van onze eigen Hospitality trainster // ieder jaar een groot personeelsfeest op een toffe locatie.
 • Aanbrengbonus: Een netto bonus van 250 euro, wanneer je voor ons een nieuw personeelslid vindt!
 • Dagelijks een gezamenlijke lunch en diner, lekkere koffie en veel fruit. Een goed moment om bij te praten met je collega’s.
 • Goede regeling voor nabestaanden- en aanvullend ouderdomspensioen.

Heb jij het WestCord DNA in je?! Ons doel is om jou ‘part of the family’ te laten voelen!

Wie we zijn

Je gaat aan de slag in Hotel Noordsee, gelegen in het gezellige dorpje Nes. Ameland is een toeristisch eiland met mooie stranden, fijne bossen en heidevlaktes, volop mooie natuur en outdoor-mogelijkheden! Daarnaast zijn er een aantal gezellige dorpjes, met de nodige kroegen en natuurlijk vind je aan het strand meerdere strandpaviljoens!

Maar… werken bij WestCord betekent niet alleen maar rennen en zweten tijdens je shift. Want, naast een harde werker, zijn wij ook op zoek naar iemand die met ons op een terrasje gaat zitten, iemand die het leuk vind om nieuwe mensen te leren kennen, vrije uren graag op het strand te vinden is. Want naast dat we collega’s zijn, zijn we ook een hechte familie bij WestCord.

WestCord Hotels is een Nederlands familiebedrijf dat al meer dan 50 jaar bestaat. Vanuit het allereerste hotel, Hotel de Wadden op Vlieland is het bedrijf gegroeid. Inmiddels telt de groep 16 hotels verspreid over heel Nederland. Waaronder een aantal iconische hotels, zoals Hotel New York Rotterdam, het ss Rotterdam en Hotel Jakarta Amsterdam. Wij zijn pas tevreden als we tevreden gasten hebben en daar is alles op gericht! Betrokken, oprecht, persoonlijk en stoer. Dat is waar WestCord Hotels voor staat.

Informatie sollicitatie

Wil je reageren op deze vacature? Vul direct het onderstaande sollicitatieformulier in! Voor vragen kun je ons via onderstaande gegevens bereiken Personeelszaken Westcord Hotels
Telefoon: 0517-432040
Fax: 0562-452664
E-mail: pz@westcordhotels.nl

Soliciteer via WhatsApp