Horecamedewerkers Camping Terschelling m/v

Wij zoeken gezellige collega's die zin hebben in een leuke baan bij onze Camping :-)

Publicatiedatum: 14 aug 2022
18 aug 2022 - 31 aug 2022
Terschelling
8882 HE
32 - 38 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Startfunctie (weinig ervaring)

Functie-inhoud

Voor de periode tot eind augustus kunnen we nog wat extra hulp gebruiken op onze camping. We zoeken een medewerker voor schoonmaak en bediening en een keukenhulp/afwasser.

Lijkt het je leuk om in een gezellig en jong team (leeftijd minimaal 17 jaar of ouder) een maand op Terschelling door te brengen? Reageer dan direct op deze vacature!

Wat we van jou verwachten

Wij zoeken leuke collega's die zin hebben in een leuke baan bij onze camping, dat vinden wij belangrijker dan ervaring :-)

Wat we je bieden

Een prachtig bedrijf om te werken, gratis huisvesting, een uitstekend salaris, gratis lunch en avondeten op werkdagen, gratis gebruik van wasserette en nog veel meer.

Wie we zijn

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Met onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden, vinden wij in een handomdraai de baan die jij zoekt! Daarbij houden we rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens en ervaring. Let’s make a match!

Informatie sollicitatie

Ben jij toe aan een flinke portie vitamine zee en kun jij je vinden in het profiel van deze vacature? Kom dan werken op Terschelling!

Voor meer informatie of sollicitaties kun je reageren via onderstaande link / button, reageren via onze whatsapp chatbot of e-mailen naar info@waddenvacatures.nl

of via onderstaand formulier

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 20 MB)

Contactgegevens

Ambitie & Beschikbaarheid