Horecamedewerker bij De Branding (incl. huisvesting op Terschelling)

Waar de zee het land ontmoet, daar vind je De Branding. Heb jij een gastvrije maar vooral ook avontuurlijke instelling, houd jij van summervibes, de aanblik van overdrijvende wolken en het ritme van het getij? Dan voel jij je als bediening of keuken medewerker thuis bij ons strandpaviljoen.

Publicatiedatum: 25 okt 2021
25 okt 2021 - 1 nov 2022
Terschelling
8891JG
38 - 40 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Startfunctie (weinig ervaring)

Functie-inhoud

Thuiskomen is een gevoel, gasten van De Branding voelen zich thuis door onze gastvrijheid. Bij De Branding is geen dag hetzelfde; het uitzicht op strand en zee is iedere dag uniek. En zo benaderen wij onze gasten: op onze unieke manier. Samen met het team zorg je iedere dag voor dat gouden randje.

Wij zijn per direct opzoek naar personeel voor het heel jaar rond. Voor de volgende functies:


  • Kok

  • een hoofd bediening (met enige verantwoordelijkheid)

  • medewerkers bediening

Wat we van jou verwachten

Een prettige samenwerking zodat we als team een (h)eerlijke beleving voor de gasten neer kunnen zetten. Het is niet alleen maar zon, zee en strand, op drukke dagen is het aanpoten. Daarom is het belangrijk dat jij de drukte de baas kan blijven en met een glimlach je werkt doet. Ervaring is fijn maar belangrijker is dat jij plezier hebt in je werk; dan komt de rest vanzelf.

Wat we je bieden

Bij de Branding werk je fulltime tegen een eerlijk salaris gebaseerd op leeftijd en ervaring. Maar we bieden meer, je werkt op één van mooist denkbare plekken van Nederland, aan het Noordzee strand van Terschelling. Je bent onderdeel van de “Branding-familie”. Als team doen we ons best om onze gasten te laten genieten maar vinden wij wij het ook gezellig om samen leuke dingen te ondernemen. Bijvoorbeeld met collega’s lunchen op vrije dagen of na een drukke dag lekker surfen, kanoën, een verfrissende duik in zee nemen of gezellig na-borrelen.

Wij beschikken over woonruimte midden in het dorp Midsland. Hier staat ons personeelshuis welke beschikt over vijf kamers. Tijdens de drukste maanden komt het voor dat kamers worden gedeeld met een collega. Per overnachting berekenen wij een tegemoetkoming in de huur van EUR 7,50.

Strandpaviljoen de branding is bijna het gehele jaar geopend, vanaf april tot eind november bieden wij fulltime banen voor seizoenkrachten. Spreekt dit alles jouw aan dan dan komen we graag met jou in contact óók als je een kortere periode wilt komen werken.

Wie we zijn

Strandpaviljoen De Branding is gelegen op het strand van Midsland aan Zee, Terschelling. Omdat het paviljoen op palen staat, zijn we bijna het hele jaar open. Het geroffel van de branding, de zilte lucht, het zand tussen je tenen; bij ons krijg je gegarandeerd je portie vitamine zee. Werken in ons strandpaviljoen is dan ook een feest. Het enige dat vast staat, is dat het uitzicht iedere dag uniek is. Op onze website kun je meer informatie vinden en een beetje sfeer proeven.

Informatie sollicitatie

Brand je van opwinding bij het lezen van deze vacature? Neem dan contact op met Noie & Ingrid via onderstaand sollicitatieformulier of info@strandpaviljoendebranding.nl en stuur informatie over jezelf, je CV, waarom je het leuk lijkt om in de Branding te komen werken én in welke periode jij beschikbaar bent.

Liever bellen of appen? Dat kan ook op nummer 0638406365; dan kunnen we je vragen even beantwoorden.

Sollicitatieformulier
Liefst wordt ik benaderd via:
Maximale uploadgrootte: 8MB
Maximale uploadgrootte: 8MB
Privacyvoorwaarden