Horeca toppers! Werken en wonen op vakantie eiland Texel!

Heee pssstt horeca toppers! Wij zoeken jou! Kom werken en wonen op vakantie eiland Texel! Geweldige herinneringen? Check! Nieuwe mensen ontmoeten? Check! Flaneren op het terras in de zon op Texel? Check!

Publicatiedatum: 24 jul 2021
15 jul 2021 - 30 sep 2021
Texel
1792AE
38 - 40 uur
VMBO
fulltime
bepaalde tijd
Startfunctie (weinig ervaring)

Functie-inhoud

Drankjes opnemen hier, diner uitserveren daar en de tafels afruimen met een glimlach op jouw gezicht. Gastvrijheid is jouw middle name!

In alle hectiek houd jij het overzicht. Dankzij jou verlaat iedere gast blij de zaak. En komt de volgende dag graag terug! Dat doe je niet alleen. Samen met leuke collega’s werken maakt elke dag een feestje! De dag afsluiten doen jullie samen gezellig met een drankje.

Wat we van jou verwachten

Heb je al ervaring in de horeca? Dan sta je al 1-0 voor. Ben je enthousiast en vind je het leuk om met mensen te werken? Dat is het aller belangrijkste!

Werkdagen en -tijden
Je bent het liefst per juli beschikbaar voor twee of drie zomermaanden. Uren en dagen zijn flexibel en bespreekbaar.
Je werkt tussen maandag en zondag. Je werktijden variëren tussen 09.00 en 00.00 uur. Salaris in overleg op basis van leeftijd en ervaring

Wat we je bieden

Een werk avontuur op het Ibiza van het Noorden;
Een verblijfplaats in Oudeschild;
Adembenemend uitzicht vanuit je bed;

Ok klinkt goed! Waar overnacht ik?
Jij maakt gebruik van de woning gelegen boven het restaurant. Dat betekent een Slaapplaats en alle faciliteiten daaromheen. Alles is geregeld. Een unieke plek. Word wakker met het beste uitzicht van Texel! Bootjes varen de haven in en uit.. Saint Tropez is er niks bij ;)

Wie we zijn

Jouw kans om van de zomer 2021 een onvergetelijke ervaring te maken in 3, 2, 1.... Kom werken op het vakantie eiland Texel! Want hier voelt elke dag als vakantie! (zelfs een werkdag;))

Je komt te werken in Restaurant de Kombuis. Een gezellig eetcafé met groot terras in de Haven van Oudeschild.

Informatie sollicitatie

Ben jij de perfecte horeca topper voor deze vacature? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' We nemen binnen 48 uur contact met je op

Sollicitatieformulier
Liefst wordt ik benaderd via:
Maximale uploadgrootte: 8MB
Maximale uploadgrootte: 8MB
Privacyvoorwaarden