Horeca medewerkers Waddeneiland! (huisvesting aanwezig)

Wij bieden volop banen voor het seizoen of langer! Pak deze kans en kom lekker werken op een Waddeneiland! Goede sfeer in een gezellige werkomgeving, huisvesting en maaltijden worden verzorgd!

Publicatiedatum: 25 jun 2022
29 jun 2022 - 29 jun 2023
Vlieland
8899 AD
38 - 40 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Je gaat aan de slag in een professionele werkomgeving waar het naast hard werken goed verdienen is, veel kan leren en je uiteraard een leuke tijd zult hebben! Waar je gaat werken? Op het super gezellige eiland Vlieland in één van de mooiste hotels of de leukste strandtent van Nederland!

Wij zoeken fulltime keukenmedewerkers en bedieningsmedewerkers die het seizoen of langerbeschikbaar zijn om op Vlieland of Terschelling te komen werken.


Wat we van jou verwachten

Je bent beschikbaar voor het seizoen of langer en hebt bij voorkeur enige werkervaring opgedaan om als keukenmedewerker of bedieningsmedewerker aan de slag te gaan.

Wat we je bieden

Goede sfeer in een gezellige werkomgeving;
Huisvesting, maaltijden worden verzorgd tegen vergoeding
Een leuke uitdaging op een eiland,
Prima salaris op basis van kennis, leeftijd en ervaring met stipte uitbetaling

Wie we zijn

Waddenvacatures is gevestigd op Ameland en actief op de Nederlandse Waddeneilanden. Waddenvacatures Recruitment bemiddelt voor zowel vast als tijdelijk werk in Horeca, Recreatie, Detailhandel, Groen, Bouw en Installatie.Het gehele jaar door bieden wij een actuele hoeveelheid vacatures voor studenten, starters en professionals. De Wadden-vacature die jij zoekt hebben wij reeds gevonden! Dit geeft ons de mogelijkheid jouw wensen centraal te stellen in het recruitment proces.

Ga jij de uitdaging aan en wil je werken op één van de Waddeneilanden? Let’s make a match! Waddenvacatures Recruitment helpt je graag bij vinden van de Wadden-vacature die bij je past!

Informatie sollicitatie

Voor informatie of sollicitaties ontvangen wij jouw reactie graag via onderstaand sollicitatieformulier of per email op recruitment@waddenvacatures.nl

of via onderstaand formulier

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 20 MB)

Contactgegevens

Ambitie & Beschikbaarheid