Horeca medewerkers Schiermonnikoog (incl huisvesting)

Ben jij het zonnetje in huis en is horeca helemaal jouw ding? Kom werken op een van de pareltjes van het noorden, Schiermonnikoog! Met de zon op je gezicht en de wind in de haren beleef jij een naseizoen om nooit te vergeten.

Publicatiedatum: 23 jul 2021
1 aug 2021 - 1 okt 2021
Schiermonnikoog
9166SH
38 - 40 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Startfunctie (weinig ervaring)

Functie-inhoud

Zowel op de piekmomenten als op de rustige momenten werk jij met een glimlach op jouw gezicht. Jij bent op je plek in de horeca, zelfs als het hollen of stilstaan is, je ziet het werk en pakt het aan. Dan is een baan bij dit leuke eethuis met zonnig terras helemaal iets voor jou!

Wij zoeken:

  • afwassers / keukenhulpen
  • bediening medewerkers

Wij zoeken een gezellige collega's die tot ca oktober bij dit leuke horeca bedrijf op Schiermonnikoog kunnen komen werken.

Wat we van jou verwachten

Ben jij die sociale, gedreven en vriendelijke collega die wij zoeken en lijkt het je leuk om in de horeca te werken? Reageer dan direct!

Wat we je bieden

Onze opdrachtgever biedt een salaris conform horeca-CAO en huisvesting in de vorm van een eigen kamer met TV en internet.

Wie we zijn

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Met onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden, vinden wij in een handomdraai de baan die jij zoekt! Daarbij houden we rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens en ervaring. Let’s make a match!

Informatie sollicitatie

Zie jij een seizoen op Schiermonnikoog helemaal zitten en ben jij geknipt voor deze baan? Voor meer informatie of sollicitaties kun je contact opnemen via onderstaande formulier

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 10 MB)

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen

Ambitie & Beschikbaarheid