Horeca medewerkers camping Terschelling

Voor aankomend seizoen zoeken wij meerdere gezellige medewerkers voor de bar/bediening van eetcafé camping de Kooi. We bieden gratis huisvesting en gezellige collega's.

Publicatiedatum: 23 mrt 2023
1 jun 2023 - 31 aug 2023
Terschelling
8882 HE
32 - 38 uur
VMBO
fulltime
bepaalde tijd
Startfunctie (weinig ervaring)

Functie-inhoud

Voor de periode mei, juni, juli en aug of een gedeelte daarvan kunnen we extra hulp gebruiken op onze camping. We zoeken medewerkers die een deel van deze periode kunnen werken in onze horeca. In de periode 9 juni 20 juni is er een leuk festival (Oerol) en het hoogseizoen is van +- 10 juli 30 augustus.

Lijkt het je leuk om in een gezellig en jong team (leeftijd minimaal 17 jaar of ouder) een maand of langer op Terschelling door te brengen? Reageer dan direct op deze vacature! P.s Wil je dit baantje met een vriend of vriendin samen doen dan staan we daar zeker voor open.

Wat we van jou verwachten

Je bent spontaan, representatief en weet op een leuke manier een hapje en een drankje te verkopen. We werken met mooie producten en hebben een zeer goede en leuke keukenbrigade staan.

Wat we je bieden

Naast de dagelijkse werkzaamheden is er meer dan genoeg afwisseling. Zoals we hier op de Kooi zeggen: ‘Never a dull moment’. We bieden een prachtig bedrijf om te werken, een leuk gezellig team, gratis huisvesting, een uitstekend salaris, gratis lunch en avondeten op werkdagen, gratis gebruik van wasserette en nog veel meer. Onze vacatures zijn per aanvang maart, april of mei, juni, juli en augustus. Werkuren en de totale periode die je wilt komen werken bepalen we in overleg samen met jou. Je kan ook samen met 1 of meerdere vrienden of vriendinnen komen werken.

Lijkt het je leuk om een periode op Terschelling door te brengen reageer dan direct en zorg voor jouw baantje op Terschelling. Tot ziens op Terschelling, Dirk-Jan en Marloes

Wie we zijn

Camping de Kooi is een prachtige camping, gelegen midden op het eiland Terschelling, tussen de leuke uitgaansdorpjes West en Midsland in. Het noordzeestrand is nog geen 15 minuten fietsen. Naast de camping ligt een duinmeer voor een verfrissende duik voor of na je werk. De Kooi is een gezinscamping waar ook rustige volwassenen welkom zijn.

Van 9 juni tot 19 juni is er Oerol. Een leuk festival waarbij er ook DJ’s en leuke optredens in en om het eetcafé zijn. En van begin juli tot eind augustus is het zomerseizoen en komen veelal de gezinnen. Het is een toeristisch bedrijf zonder van die lelijke stacaravans. Dus veel echte vriendelijke vakantiegangers. Op de camping is een leuk eetcafé met ruim terras en een zeer verrassende keuken. Wil je nog meer weten van wie wij zijn? Kijk dan ook eens op campingdekooi.nl.

Informatie sollicitatie

Wil je solliciteren of heb je meer info nodig? Stuur dan een mail naar mail@campingdekooi.nl of app/bel met Dirk-Jan en Marloes op 0625003648. Graag tot ziens op de Kooi.

Soliciteer via WhatsApp

of via onderstaand formulier

Sollicitatieformulier
Liefst word ik benaderd via:
Maximale uploadgrootte: 8MB
Maximale uploadgrootte: 8MB
Privacyvoorwaarden