Horeca medewerker Ameland (incl. huisvesting)

Serveer jij straks de lekkerste snacks en lunchgerechten van Ameland? Wij zijn per direct op zoek naar medewerkers voor onze keuken en de counter (verkoop ijs en snacks).

Publicatiedatum: 12 aug 2022
16 aug 2022 - 28 apr 2023
Ameland
9162EV
32 - 38 uur
MBO
fulltime
10,93 per uur
bepaalde tijd
Startfunctie (weinig ervaring)

Functie-inhoud

Hou jij van gezelligheid op je werk en heb je affiniteit met de horeca? Als medewerker bij deze lunchroom zorg jij voor tevreden gasten en gevulde magen. Je bent attent en doet je werk met plezier. Met zijn allen zorgen we voor een voldaan gevoel niet alleen voor de gasten maar ook voor onszelf, een goede werksfeer speelt daarin een belangrijke rol. Vind jij dit ook belangrijk en ga je graag met plezier naar je werk dan moet je zeker solliciteren!

Wat we van jou verwachten

Jij hebt zin om in de horeca te werken en zoekt een leuke baan. Enige ervaring is prettig maar het allerbelangrijkste is plezier in je werk de rest komt dan vanzelf want alles valt te leren.

Wij hebben meerdere posities beschikbaar, van seizoen- of jaarcontract tot vakantiebanen. Dus wil jij lekker geld verdienen en leuke tijd op Ameland beleven, wij komen graag met jou in contact!

Wat we je bieden

Wij bieden een leuke baan in een van de beste cafetaria's van Nederland aan. De sfeer is informeel en gezellig en we houden naast hard werken wel van een lolletje. Voor huisvesting kunnen wij zorgen, op werkdagen kun je een personeelsmaaltijd gebruiken en in je vrije tijd kun je zelf koken.

Wie we zijn

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Met onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden, vinden wij in een handomdraai de baan die jij zoekt! Daarbij houden we rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens en ervaring. Let’s make a match!

Informatie sollicitatie

Zie jij deze baan helemaal zitten? Voor informatie of sollicitaties ontvangen wij jouw reactie graag via onderstaand sollicitatieformulier of whatsapp

of via onderstaand formulier

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 20 MB)

Contactgegevens

Ambitie & Beschikbaarheid