Gastheer / gastvrouw receptie en bediening (Texel FT/PT)

Ben jij gastheer of gastvrouw pur sang, die echte horeca duizendpoot die inzetbaar is op alle facetten van het hotel dan voel jij je bij Landgoedhotel Tatenhove helemaal op jouw plek.

Publicatiedatum: 13 mei 2021
1 mei 2021 - 31 dec 2021
Texel
1796NK
25 - 40 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Jij bent betrokken bij alle facetten van het hotel. Samen met je collega’s onze gasten een onvergetelijk verblijf bezorgen! Serveren van dranken en maaltijden, het verwelkomen van gasten en verstrekken van informatie in Nederlands, Duits en Engels, het beantwoorden van de telefoon, reserveringen aannemen en licht administratieve werkzaamheden. Aansturen van collega’s van verschillende disciplines. Een leuke job voor de horeca-duizendpoot!

Wat we van jou verwachten

Je bent gastvrij, flexibel en spontaan en zorgt er graag voor dat het aan de gasten niets ontbreekt. Jij doet je werk met een glimlach want een glimlach kost je niets en doet wonderen! Zie jij jezelf al werken bij Hotel Tatenhove? Dan komen we graag met jou in contact. Na een kennismakingsgesprek kunnen we direct een proefochtend inplannen.

Wat we je bieden

Een afwisselende en leuke baan bij Landgoed Hotel Tatenhove. Werken als Gastheer / Gastvrouw op de receptie en in de bediening gecombineerd in een veelzijdige en uitdagende rol binnen het bedrijf. Wij kunnen een parttime of fulltime baan aanbieden min. vijfentwintig uur max. veertig uur voor bepaalde of onbepaalde tijd.

Salaris per 4 weken. 8% vakantietoeslag, Overuren en vakantiedagen: tijd voor tijd in laagseizoen.

Wie we zijn

Landgoed Hotel Tatenhove is gelegen op één van de mooiste plekjes van Texel. Het hotel is omgeven door natuur en heeft een unieke ligging aan de zuidelijke rand van badplaats ‘De Koog’. Het strand, het dennenbos, Nationaal Park Duinen van Texel, en het centrum van het dorp zijn te voet gemakkelijk te bereiken.

Informatie sollicitatie

Het is de kunst om kansen te grijpen. Grijp jij deze kans? Sollicitaties ontvangen wij graag met CV via onderstaand formulier of op info@hoteltatenhove.nl

Voor meer informatie kun je bellen met: Dhr. Angar van der Spek tel. 0222317274

Sollicitatieformulier
Liefst wordt ik benaderd via:
Maximale uploadgrootte: 8MB
Maximale uploadgrootte: 8MB
Privacyvoorwaarden