x vacatures voor jou

Gestrand: Zelfstandig werkend kok

Medewerkers bediening bij Zeezicht op VlielandBediening Hotel Restaurant Ameland (incl huisvesting)

Introductie Kom werken op Ameland! Voor een hotel café restaurant op Ameland zijn wij vanaf april 2023 op zoek naar een medewerker bediening

Bar- bediening medewerker strandpaviljoen Ameland

Introductie Houd jij van de Waddeneilanden en die heerlijke vakantie-vibe op zonnige stranddagen? Wil jij graag werken als bar- of bediening medewerker en lijkt het je leuk om op Ameland te komen werken dan is deze baan jouw kans! Huisvesting is aanwezig!

Bedieningsmedewerker (seizoen- vakantiebaan)

Introductie Zoek jij een leuke baan en kun je de weekenden, schoolvakanties of het gehele seizoen (april t/m november) werken? Wij maken graag kennis met jou. Huisvesting is aanwezig en wordt verzorgd door de Pizzeria.

Fulltime bediening op Texel (incl huisvesting)

Introductie Combineer het eilandleven met jouw gave om anderen een unieke ervaring te bezorgen. Zit horeca in jouw bloed? Kom werken bij het leukste familierestaurant van de Koog! Wij bieden een baan met personeelshuisvesting aan. 

Leuke vakantiebaan op Schiermonnikoog

Introductie Maak jij ons team compleet? Kom weekenden en vakanties werken op het leuke, mooie en oergezellige Schiermonnikoog!

1e bediening medewerker Schiermonnikoog

Introductie Maak jij ons team compleet? Kom werken als gastheer / gastvrouw op het leuke, mooie en oergezellige Schiermonnikoog!

Bediening medewerker jaarcontract

Introductie Wil jij werken bij een bedrijf waar altijd wat te beleven valt? Word bediening medewerker op Ameland! Huisvesting is aanwezig! Wij zoeken een parttime collega die ons weekenden en vakanties kan komen ondersteunen.

Bediening Strandpaviljoen m/v (wonen en werken op Texel)

Bediening medewerker Vlieland

Introductie Voor onze opdrachtgever een mooi restaurant op een geweldige zicht locatie op het eiland Vlieland zoeken wij een bedreven medewerker bediening.

Medewerkers bediening (m/v)

Seizoen medewerkers Schiermonnikoog

Bar- bediening medewerkers (Fulltime + huisvesting Vlieland)

Afwasmedewerker Hotel Restaurant BIJ JEF

Medewerker bediening Texel (met huisvesting)

Bedieningsmedewerker (m/v) -full time Vlieland (2023)

Zelfstandig werkend gastheer/vrouw Hotel Restaurant BIJ JEF

Medewerker bediening

Shiftleader bediening