x vacatures voor jou

Animatie medewerker kerstvakantieMedewerker frontoffice Vlielandhotel

Zelfstandig werkend kok Strandpaviljoen Ameland

Introductie Jij zet de kwaliteit van de gerechten op één. Samenwerking is daarvoor key! Jij beschikt over een uitstekende teamgeest hebt en goed kan communiceren met je collega’s in de keuken. 

Horecamedewerker bij De Branding (incl. huisvesting op Terschelling)

Kok Strandpaviljoen Paal 9 TexelZelfstandig werkende kok Ameland

Introductie Voor één van de toonaangevende café restaurants op Ameland zijn wij op zoek naar een Zelfstandig werkend kok. Lijkt wonen en werken  op Ameland jou helemaal te gek/ lees dan snel verder!

Front Office Medewerker

Verkoopmedewerker Viswinkel

Introductie Voor onze opdrachtgever een Viswinkel op Ameland zijn wij per direct op zoek naar een vlotte en gezellige collega voor de verkoop in de winkel. Zie jij deze leuke baan op Ameland wel zitten? Reageer dan snel!

Ontbijtmedewerker/Frontoffice medewerker (M/V, fulltime)

Introductie Voor een van de mooiste hotels op Ameland zoeken wij een leuke collega voor frontoffice en ontbijt!

Frontoffice medewerker/barmedewerker(M/V, parttime of fulltime)

Introductie Voor een van de mooiste hotels op Ameland zoeken wij een leuke collega voor frontoffice en bar!

Bedieningsmedewerker Terschelling (incl. huisvesting)Medewerkers bediening (m/v)

Horeca medewerkerWeekend / vakantiewerk (2024) VlielandHoreca krachten 2024 VlielandLeerling BedieningAnimatie medewerkerMedewerker Housekeeping BIJ JEFChef de Partie Hotel Restaurant BIJ JEFZelfstandig werkend gastheer/vrouw Hotel Restaurant BIJ JEFMedewerkers bediening bij Zeezicht op Vlieland

Bediening mw maart/november 2024 (Texel)

Introductie Leuk en afwisselend werk, wie wil dat nu niet! Samen met jouw collega’s zorg je voor de bediening, je neemt de bestellingen op en serveert de borden uit. Voor deze leuke zaak zoeken wij 2 leuke medewerksters Nederlands en Duits sprekend voor de periode 1 maart tot 1 november.

Stage MBO en HBOHousekeeping ManagerBarman/vrouw DE STOEP Vlieland

Horecamedewerker De Walvis, Terschelling (inclusief huisvesting)

Horeca medewerkers SchiermonnikoogHoreca medewerker op Vlieland!

Keuken MedewerkerMedewerker BedieningBartenderZelfstandig Werkend KokKeuken MedewerkerMedewerker Bediening StrandpaviljoenAfwas MedewerkerKeukenhulp bij Grand Café de Oude Stoep

Ontbijt Medewerker FulltimeKeuken MedewerkerZelfstandig Werkend KokRestaurant SupervisorFront Office MedewerkerFulltime bediening op Texel 2024

Introductie Combineer het eilandleven met jouw gave om anderen een unieke ervaring te bezorgen. Zit horeca in jouw bloed? Kom vanaf maart 2024 werken bij het leukste familierestaurant van de Koog! Wij bieden een baan met personeelshuisvesting aan tot eind oktober!

Kok (huisvesting op Schiermonnikoog)

Introductie Kun jij niet wachten om lekker aan het werk te gaan op het mooie en gezellige eiland Schiermonnikoog? Wij zoeken een leuke man/vrouw die in onze keuken wil komen werken!

Assistent Sommelier Hotel Restaurant BIJ JEF

Bediening Hotel Restaurant Ameland (incl huisvesting)

Introductie Kom werken op Ameland! Voor een hotel café restaurant op Ameland zijn wij op zoek naar een medewerker bediening. Het betreft een aanstelling voor langere tijd.

Bar- bediening medewerker strandpaviljoen Ameland

Introductie Houd jij van de Waddeneilanden en die heerlijke vakantie-vibe van het strand? Wil jij graag werken als bar- of bediening medewerker en lijkt het je leuk seizoen 2024 Ameland te komen werken dan is deze baan jouw kans! Huisvesting is aanwezig!

Zelfstandig werkend Kok strandpaviljoen! (Ameland)

Introductie Toe aan een ander uitzicht? Voor een strandpaviljoen op Ameland zoeken wij een zelfstandig werkend kok die seizoen 2024 of langer op Ameland wil komen werken. 

Keukenhulp / Kok (Texel FT incl. Huisvesting)

Introductie Zoek jij een leuke baan op Texel? Kom vanaf maart 2024 werken als kok of keukenhulp bij dit reuzegezellige restaurant in de Koog! Als kok of keukenhulp werk je onder leiding van ervaren koks die jou alle fijne kneepjes van de Texelse keuken kunnen bijbrengen! Heb jij je sporen in de keuken al verdiend, […]

Medewerker Bediening Fulltime

Medewerker bedieningOpen sollicitatieChef de PartiHoreca Poule Leeuwarden en Waddeneilanden

Medewerker Bediening VlielandDuty Management StageRestaurant manager

Junior Souschef Bij Jef Texel

Stage Werving en Selectie

Bijbaan HorecaStage MBO en HBO