Fulltime bediening op Texel (incl huisvesting)

Combineer het eilandleven met jouw gave om anderen een unieke ervaring te bezorgen. Zit horeca in jouw bloed? Kom werken bij het leukste familierestaurant van de Koog! Wij bieden een baan met personeelshuisvesting aan voor de periode half augustus tot tenminste einde seizoen.

Publicatiedatum: 15 aug 2022
22 aug 2022 - 19 apr 2023
Texel
1796CH
38 - 40 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Jij bezorgt anderen graag een unieke ervaring. Als jouw gast blij is ben jij dat evenzo, dat is ons recept voor gastvrijheid. Blij word je ook van het buitenleven, van de wind in je haren en de zon op je gezicht. Kortom, een baan in de bediening op Texel staat jou op het lijf geschreven. In dit gezellige familierestaurant staat persoonlijke aandacht centraal. Jij verwelkomt en bedient de gasten en geeft hen een ervaring om nooit te vergeten.

Wij zijn op zoek naar leuke collega's die vanaf half augustus tot eind oktober (of langer) kunnen werken. Personeelshuisvesting is aanwezig!

Wat we van jou verwachten

Jij begrijpt dat alles wat je aandacht geeft groeit. Jouw spontaniteit en oog voor persoonlijke aandacht zorgen ervoor dat iedere gast zich uniek voelt. Horeca zit in je bloed; hard werken kost je geen moeite want je hebt passie voor het vak. Samen met je collega’s maak jij een bezoek aan dit restaurant tot een feest.

Wat we je bieden

Jouw droombaan waarin je het eilandleven combineert met jouw gave om de wereld van onze gast een stukje mooier te maken. Als medewerker in de bediening van dit populaire familierestaurant in badplaats de Koog kom jij tot je recht. Wij zoeken een collega die tot oktober of langer op Texel wil blijven werken.

Woonruimte in een van de kamers is aanwezig!De kosten voor de huisvesting bedragen max € 65 per week en wordt verrekend met de fooien die je ontvangt. De aangeboden huisvesting is inclusief avondmaaltijd op jouw werkdagen.

Jouw salaris wordt ingeschaald naar kennis, leeftijd en ervaring in functiegroep III Horeca CAO.Wie we zijn

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Met onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden, vinden wij in een handomdraai de baan die jij zoekt! Daarbij houden we rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens en ervaring. Let’s make a match!

Informatie sollicitatie

Klopt jouw hart sneller bij het lezen van deze vacature? Maak dan vandaag nog jouw droom waar! Solliciteer direct via onderstaand sollicitatieformulier of per email op recruitment@waddenvacatures.nl

of via onderstaand formulier

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 20 MB)

Contactgegevens

Ambitie & Beschikbaarheid