Front office supervisor

Wij zijn op zoek naar een Hospitalitytalent en ambassadeur voor Aparthotel Boschrijck op Terschelling.

Publicatiedatum: 30 sep 2022
Terschelling
8881EP
32 - 38 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

De Front Office Supervisor is eindverantwoordelijk voor het team en de afdeling, natuurlijk met ondersteuning van de Hotel Manager.Het team bij de Front Office bestaat idealiter uit maximaal 4 fulltime collega’s en 2 stagiairs.

Gastvrijheid is wie jij bent! Samen met jouw team zorg jij voor een gastvrij welkom op het eiland en in ons Hotel. Jij hebt een vriendelijke glimlach en kennis van het eiland, waardoor onze gasten zich meteen thuis voelen bij jou. Wij zoeken een Front Office Supervisor met ambitie en durf. Iemand die zichzelf en Aparthotel Boschrijck verder gaat ontwikkelen. Je streeft ernaar om samen met je team een fantastische ‘guest experience’ neer te zetten voor onze gasten!

Wat we van jou verwachten

Wij zijn op zoek naar collega’s met een eigen verhaal, iemand die de gastbeleving van de hotelgasten naar een hoger niveau wil tillen. Je werkt vanuit je hart en met een passie voor gastvrijheid en de horeca. Je bent namelijk blij met een goed lopende afdeling maar beseft dat het altijd beter kan. Je motiveert je mensen dan ook om altijd het beste uit zichzelf te halen. Jij bent een persoon die er altijd voor zorgt dat jouw gasten een onvergetelijk verblijf hebben en net dat beetje extra doet om het wow effect te creëren voor onze hotel gasten. Je herkent vaste- & terugkomende gasten en weet precies wat hun wensen zijn.

Revenue, (groeps)reserveringen, receptiewerk, bagageafhandeling, vraagbaak en toezicht… Dat zijn de dagelijkse werkzaamheden van jou en je team. Met sterke plannen en begrotingen bewaak je daarnaast financiële doelen van ons bedrijf. Naast dat je verantwoordelijk bent voor de afdelingen (groeps)reserveringen en receptie ben je ook nauw betrokken bij planning, verzuim, werving & selectie van personeel en functioneringsgesprekken om altijd het beste uit je personeel te halen. Wij zijn allemaal individuen maar 1 ding hebben wij gemeen, gastvrijheid zit in ons DNA!

Wat maakt jou de perfecte collega?


 • Gastvrij, slim, open en spontaan: Dit zijn jouw eigenschappen!

 • Jij voelt je thuis op Terschelling.

 • Werkervaring in een zelfde functie of je bent toe aan de volgende stap in je Hospitality carrière.

 • Communicatie, commercieel handelen en leidinggeven: Hier blink jij in uit!

 • Onze internationale gasten kun jij goed te woord staan, daarvoor spreek je tenminste correct Engels en ook een goed woordje Duits.

 • Je hebt een flexibele instelling en géén 9 tot 5 mentaliteit.

 • Een afgeronde opleiding Hotelmanagement (of gerelateerd) op HBO of MBO niveau.

 • Je weet je collega’s te motiveren en te inspireren.

Wat we je bieden


 • Groeikracht: Werken binnen een groeiende hotelketen waar je jezelf kunt blijven ontwikkelen en kunt doorgroeien.

 • Interne kost en inwoning

 • Betrouwbaarheid: Salaris altijd op tijd volgens de CAO normen, daarnaast bouw je ook vakantie uren en vakantiegeld op.

 • 30/30 Member: Naast het salaris, biedt WestCord Hotels nog meer toffe dingen aan voor alle members, zoals: €30,- per overnachting in onze hotels// 30% korting op WestCord producten // reiskostenvergoeding // interne trainingen van onze eigen Hospitality trainster // ieder jaar een groot personeelsfeest op een toffe locatie.

 • Aanbrengbonus: Een netto bonus van 250 euro, wanneer je voor ons een nieuw personeelslid vindt!

 • Dagelijks een gezamenlijke lunch en diner, lekkere koffie en veel fruit. Een goed moment om bij te praten met je collega’s.

 • Goede regeling voor nabestaanden- en aanvullend ouderdomspensioen.

 • Heb jij het WestCord DNA in je?! Ons doel is om jou ‘part of the family’ te laten voelen!

Wie we zijn

ApartHotel Boschrijck (de naam zegt het al) ligt midden in de bossen. Het is een echt familiehotel met ruime appartementen. Terschelling is een toeristisch eiland, waar altijd van alles te doen is. Misschien ken je het wel van het bekende festival Oerol? Zo niet, dan is dit misschien het moment om dit te ontdekken!

WestCord Hotels is een Nederlands familiebedrijf dat al meer dan 50 jaar bestaat. Vanuit het allereerste hotel, Hotel de Wadden op Vlieland is het bedrijf gegroeid. Inmiddels telt de groep 15 hotels verspreid over heel Nederland. Waaronder een aantal iconische hotels, zoals Hotel New York Rotterdam, het ss Rotterdam en Hotel Jakarta Amsterdam. Wij zijn pas tevreden als we tevreden gasten hebben en daar is alles op gericht!

Informatie sollicitatie

Wil je reageren op deze vacature? Vul direct het onderstaande sollicitatieformulier in! Voor vragen kun je ons via onderstaande gegevens bereiken Personeelszaken Westcord Hotels
Telefoon: 0517-432040
Fax: 0562-452664
E-mail: pz@westcordhotels.nl

Soliciteer via WhatsApp