Floormanager strandpaviljoen (seizoen of jaarcontract)

Voor dit paviljoen zoeken wij een floormanager voor een seizoen of langer op Ameland kan komen werken! Houd jij van de Waddeneilanden en die heerlijke vakantie-vibe op zonnige stranddagen, beschik je over de nodige leidinggevende ervaring lijkt het je leuk een seiuzoen of langer op Ameland te werken dan is deze baan jouw kans!

Publicatiedatum: 23 mei 2022
27 mei 2022 - 27 mei 2023
Ameland
9162EV
38 - 40 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Werken aan het strand is genieten!Ben jij die gastheer / of gastvrouw puur sang, is er niets leuker dan de hospitality maar wil je toch een beetje meer? Kom werken als floormanager op Ameland!

De floormanager is samen met het ondernemersechtpaar verantwoordelijk voor alle activiteiten binnen het paviljoen, zoals:

  • dagelijkse gang van zaken zoals opstarten, afsluiten en de kassa
  • inkoop, personeelszaken, sales en marketing
  • meewerken met en aansturen van collega's op de werkvloer
  • aanspreekpunt voor de gasten

Ben jij iemand die het werken in een team ziet als uitdaging en meerwaarde. Gemotiveerd is en weet van aanpakken. Tips of klachten van gasten ziet als aanwijzingen voor nieuwe mogelijkheden. Liefde voor de horeca heeft en weet dit over te brengen op het team. Houdt van ondernemen en de uitdagingen die daar mee gepaard gaan. Wij komen graag met jou in contact!

Wij gaan voor blije gasten want blije gasten zijn tevreden gasten. Wil jij samen met ons team zorgen voor een geweldige ervaring van de gasten, dan komen wij graag met jou in contact!

Wat we van jou verwachten

Wij zoeken een gast- en servicegerichte collega die oog heeft voor detail en houdt van een vol terras op een drukke zomerdag, verantwoording durft te nemen enhet team op de juiste wijze kan motiveren.

Wat we je bieden

Een afwisselende baan bij één van de mooie en goed bezochte strandpaviljoens van Ameland.Je werkt in een gemotiveerd team in een altijd gezellige werkomgeving met uitzicht op de Noordzee en het strand.Goede beloning en veel mogelijkheden voor creativiteit en ontwikkeling binnen het bedrijf.

Kost en inwoning zijn aanwezig; vraag ons naar de mogelijkheden en de kosten.
Zoek je een baan voor korte tijd of juist voor langere termijn met kans op een vaste aanstelling? In overleg is er veel mogelijk!

Wie we zijn

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Met onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden, vinden wij in een handomdraai de baan die jij zoekt! Daarbij houden we rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens en ervaring. Ga jij de uitdaging aan een seizoen of langer te werken op één van de Waddeneilanden, wij helpen je graag bij vinden van een Wadden-vacature die bij je past!

Informatie sollicitatie

Ben jij toe aan een flinke portie vitamine zee en kun jij je vinden in het profiel van deze vacature? Kom dan werken op deze prachtige locatie met fenomenaal uitzicht over het strand en de Noordzee! Voor meer informatie of sollicitaties kun je reageren via onderstaande link / button.

of via onderstaand formulier

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 20 MB)

Contactgegevens

Ambitie & Beschikbaarheid