Floormanager / Hoofd bediening Ameland

Wij zoeken een floor manager! Wil jij een waardevolle managementervaring opdoen terwijl je een onvergetelijke en ultieme Ameland ervaring beleeft? Solliciteer dan direct!

Publicatiedatum: 18 jun 2021
18 jun 2021 - 1 sep 2022
Ameland
9163HB
38 - 40 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd

Functie-inhoud

Jij zorgt dat alles tijdens jouw shift op rolletjes verloopt. Je geeft leiding aan jouw jonge en enthousiaste team, je zorgt voor de naleving van hygiënevoorschriften en (voedsel)veiligheidsreglementen, nieuw personeel werk je in en je buigt je, in samenwerking met de P&O afdeling, over de werkroosters. Middels jouw onmisbare rol assisteer je de F&B manager, een rol die misschien wel tot jouw eigen ambitie behoort in de toekomst

Wat we van jou verwachten

Volg jij een opleiding MBO4 of HBO of kun je aan de hand van je opgebouwde ervaring laten zien dat je deze functie aan kan? Wij waarderen jouw gastvrije en kwaliteit gerichte, coachende, sociale, oplossingsgerichte en gestructureerde hoofd op je schouders en die kom op jongens, even een tandje bij! aanpak. Dit is waarom wij jouw graag in ons team willen hebben en waarom jouw collega’s graag met je samen willen werken.

Wat we je bieden

Een toffe en dynamische werkplek
Ervaring opdoen, groeien en leren
Onze salarissen liggen hoger dan de Horeca CAO!
Begeleiding bij dit avontuur van begin tot eind
Leuke collega’s, teamspirit en gezamenlijke activiteiten
Huisvesting kunnen we voor je regelen (tegen een vergoeding)
Je overtocht vergoeden wij
Personeelsmaaltijden
20% korting op alles wat je buiten werktijd eet of drinkt bij één van onze restaurants!

Wie we zijn

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Met onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden, vinden wij in een handomdraai de baan die jij zoekt! Daarbij houden we rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens en ervaring. Let’s make a match!

Informatie sollicitatie

Voor meer informatie en sollicitaties vragen wij reacties in te sturen via onderstaande link/button.

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 10 MB)

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen

Ambitie & Beschikbaarheid