Fietsverhuurder / logistiek medewerker (jaarcontract)

Wij zoeken per direct voor langere termijn een fietsverhuurder / logistiek medewerker die het team op onze locaties Nes, Ballum en Hollum wil komen versterken.

Publicatiedatum: 20 sep 2023
2 okt 2023
Ameland
9163GM
38 - 40 uur
VMBO
fulltime
bepaalde tijd
Startfunctie (weinig ervaring)

Functie-inhoud

Als fietsverhuurder / logistiek medewerker ben jij het eerste aanspreekpunt van onze klanten. Je stelt de juiste vragen zodat je feilloos de juiste fiets kan selecteren. Met de de verhuur van een kinderzitje, fietskar of fietstassen kun jij iedereen op zijn wenken bedienen.

Als fietsverhuurder / logistiek medewerker verhuur je fietsen op één van onze locaties en help je mee bij het schoonmaken en klein onderhoud van de tweewielers. Heb je een B of BE rijbewijs dan ben je eveneens inzetbaar voor het bezorgen van fietsen op locatie wat jouw werk lekker afwisselend maakt.

Wat we van jou verwachten

Wij zoeken een leuke collega die naast goed Nederlands tenminste Engels of Duits spreekt en goed in teamverband kan werken. Samen met ons zorg je voor een tevreden klant.

Wat we je bieden

Jij draagt bij aan het succes van fietsverhuur Nobel, voor ons ben jij daarom minstens zo belangrijk als de fietsen die wij verhuren. Wij bieden seizoens- en jaarcontracten waarbij wij er voor zorgen dat jij je kunt ontwikkelen in ons vakgebied. Je leert van ons maar ook via cursussen en trainingen die verzorgd worden door onze leveranciers en de fabrikant. Jouw salaris stellen wij vast op basis van leeftijd en ervaring.

Wij bieden:

  • een werkweek van 38 uur
  • seizoen- en jaarcontracten
  • personeelskorting op tweewielers en onderdelen
  • huisvesting in overleg

Wie we zijn

Nobel fietsverhuur is een familiebedrijf en reeds decennia een begrip op Ameland. Continuïteit is één van de belangrijkste kenmerken in ons bedrijf, dit zie je terug in ons vaste personeelsbestand en aan terugkerende gasten die trouw blijven aan een huurfiets van Nobel fietsverhuur. Daar zijn wij trots op en dit motiveert ons om goede fietsen en uitstekende service te verlenen.

Informatie sollicitatie

Zie jij jezelf al bij ons werken, wil je solliciteren of gewoon eens met ons praten over deze vacature. Fiets of wandel eens bij ons binnen of stuur ons jouw reactie via onderstaand sollicitatie formulier of per email aan Hendrik Mosterman info@fietsverhuur.nu tel 0519 542723

Soliciteer via WhatsApp

of via onderstaand formulier

Sollicitatieformulier
Liefst word ik benaderd via:
Maximale uploadgrootte: 8MB
Maximale uploadgrootte: 8MB
Privacyvoorwaarden