Fietsenmaker Schiermonnikoog (huisvesting)

Jij zorgt ervoor dat onze fietsen in goede staat van onderhoud verhuurd worden! Werk je nauwkeurig en ben je vaardig in het onderhouden en herstellen van fietsen? Kom werken en wonen op Schiermonnikoog!

Publicatiedatum: 10 jul 2020
14 jul 2020 - 1 jul 2021
Schiermonnikoog
9166PV
38 - 40 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Tot de primaire taak van de fietsenmaker / fietsmonteur behoort het onderhoud van single speed tot en met elektrische fietsen, daarnaast ben je inzetbaar voor verhuur & vervoer van fietsen op het eiland.

Wat we van jou verwachten

Onze toekomstige collega beschikt over voldoende technische kennis en vaardigheden om reparaties aan fietsen uit te voeren. Een functie gerichte opleiding en/of vergelijkbare ervaring is daarom een vereiste. Het bezit van rijbewijs B en bij voorkeur BE is een pre

Wat we je bieden

Je komt te werken in een hecht team op een super gezellig eiland met een bruisend verenigingsleven! Wij bieden een fulltime werkweek in een leuke werkomgeving op een prachtig eiland! Tegen een billijke vergoeding vind jij je onderkomen in een verzorgd twee-kamer appartement. Wil je meer weten over ons bedrijf, onze vacatures of het werken en wonen op ons mooie eiland neem dan contact met ons op!

Wie we zijn

Ben jij de persoon die wij zoeken en kom je graag jaar-rond op Schiermonnikoog werken en wonen. Wij ontvangen jouw sollicitatiebrief met CV graag per email op info@schierfiets.nl of via de sollicitatie button.

Voor verdere informatie kun je tijdens kantooruren contact opnemen met Nynke Soepboer; tel 0519 531 636

Sollicitatieformulier
Liefst wordt ik benaderd via:
Maximale uploadgrootte: 8MB
Maximale uploadgrootte: 8MB
Privacyvoorwaarden