Ervaring bediening mw Strandpaviljoen (huisvesting aanwezig)

Wil jij werken bij een bedrijf waar altijd wat te beleven valt? Word bediening medewerker op Ameland! Huisvesting is aanwezig!

Publicatiedatum: 23 feb 2021
8 mrt 2021 - 1 mrt 2022
Ameland
9164KA
38 - 40 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Je verwelkomt de gasten op een prettige manier en draagt er zorg voor dat je conform geldende corona maatregelen de gasten een plaats aanwijst op het terras of in het paviljoen. Je zorgt er voor dat gasten zich welkom voelen en goed en gastvrij geholpen worden. Jouw hulp, houding en uitstraling zorgen ervoor dat onze gasten graag weer bij ons terugkomen. Bij regen, sneeuw, weer&wind en zonovergoten dagen weet jij het overzicht te bewaren. Samen met jou staan we sterk :-)

Wat we van jou verwachten

Jouw gastvrijheid en instelling zijn het visitekaartje voor het paviljoen. Bij voorkeur heb je enige ervaring opgedaan in de horeca, gastvrijheid of recreatie branche. Het allerbelangrijkste is dat jij zelf van mening bent dat deze functie bij je past!

Wat we je bieden

  • beloning en arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Recreatie, dit houdt onder andere in een toeslag van 25% op de gewerkte uren op zondagen,
  • beloning tussen schaal 3-5, afhankelijk van je kunnen en je werkervaring
  • het beste uitzicht op Ameland
  • een hecht en stabiel team, dat bestaat uit horeca-professionals, indien nodig zeer goede woonvoorziening,
  • allerlei extra’s zoals goede fooi, werkkleding en kosteloos deelname aan trainingen en cursussen,
  • gratis gebruik van strandfaciliteiten zoals surfplanken, sups en strandbedden op jouw vrije dagen

Wie we zijn

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Met onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden, vinden wij in een handomdraai de baan die jij zoekt! Daarbij houden we rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens en ervaring. Let’s make a match!

Informatie sollicitatie

Wil jij graag werken en wonen op één van de mooiste plekken van Nederland en wil je net als onze gasten genieten van die heerlijke vakantie-vibe van Ameland? Reageer dan snel op onze vacature!

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 10 MB)

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen

Ambitie & Beschikbaarheid