Eetcafé medewerker (aug/oktober incl huisvesting)

Bak jij dit seizoen de lekkerste friet en lekkernijen op Schiermonnikoog?

Publicatiedatum: 7 aug 2020
3 aug 2020 - 31 okt 2020
Schiermonnikoog
9166SH
38 - 40 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Startfunctie (weinig ervaring)

Functie-inhoud

Is lopende band werk niets voor jou? Als medewerker bij dit smakelijke eetcafé in het centrum van het dorpje Schiermonnikoog heb je een afwisselende functie en is jouw werk nooit saai. Je hebt oog voor de gasten en zorgt voor een adequate bediening. Je neemt bestellingen op, rekent deze af en verzorgt de bereiding en uitgifte van friet, (huisgemaakte) snacks, ijs en overige artikelen in het assortiment.

Wil jij je aankomend seizoen niet vervelen? Wij zoeken een leuke en gezellige collega voor een fulltime dienstverband voor de maanden juli t/m oktober.

Wat we van jou verwachten

Jij trakteert iedereen op een een vriendelijke ontvangst, niet omdat het moet maar omdat het kan :-) Want blijdschap werkt aanstekelijk en wat is er nu mooier dan tevreden en blije gasten? Voor deze functie zoeken wij een leuke collega die er samen met ons een geweldig en gezellig seizoen van kan maken. Bij voorkeur heb je enige ervaring opgedaan in een een eetcafé of cafetaria. Belangrijker is nog dat je het leuk vindt om bij ons op Schiermonnikoog te komen werken!

Wat we je bieden

Een geweldige werkervaring en dito werksfeer in een (h)echt familiebedrijf. Wij bieden een salaris gebaseerd op leeftijd, ervaring (tussen de € 8 en € 12) en huisvesting in de vorm van een eigen kamer met TV en internet.

Wie we zijn

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Met onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden, vinden wij in een handomdraai de baan die jij zoekt! Daarbij houden we rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens en ervaring. Let’s make a match!

Informatie sollicitatie

Voor meer informatie of sollicitaties kun je contact opnemen via onderstaand formulier of een email sturen naar info@waddenvacatures.nl

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 10 MB)

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen

Ambitie & Beschikbaarheid