Een onvergetelijke vakantiebaan bij Stortemelk op Vlieland!

Een vakantiebaan op Stortemelk is - in de goede zin van het woord - een onvergetelijke ervaring.

Publicatiedatum: 20 feb 2020
1 apr 2020 - 1 okt 2020
Vlieland
8899BX
32 - 38 uur
MBO
parttime
bepaalde tijd
Startfunctie (weinig ervaring)

Functie-inhoud

Een vakantiebaan op Stortemelk is - in de goede zin van het woord - een onvergetelijke ervaring. In de ‘Stortestaf’ heerst een ongekende teamspirit, een ronduit gezellige werklust én je vindt er vrienden voor het leven. Voor de meeste ‘Stortestaf-leden' blijft het dan ook niet bij één seizoen.

Van 1 april tot 1 oktober zoekt De Bolder, de horeca van Kampeerterrein Stortemelk, vakantiekrachten. Ben jij minimaal 16 jaar en heb je zin om in een leuk team hard te werken én een mooie zomer te hebben op Vlieland, solliciteer dan op een van de volgende vacatures via: www.stortemelk.nl/nl/vacatures

Specifiek voor de bar en keuken hebben wij enkele vacatures voor de hele periode van 1 april tot 1 oktober, dus solliciteer nu als je de hele periode beschikbaar bent!

Extra informatie
Wij zoeken voor de hele periode van 1 april tot 1 oktober personeel, maar met name voor de volgende periodes:

Goede Vrijdag en Pasen 10 tot en met 13 april
Meivakantie 24 april tot en met 10 mei
Heb je een langere meivakantie, vul dan de periode in die je beschikbaar bent.
Here Comes the Summer (festival) 1 tot en met 3 mei
Hemelvaart 21 mei tot en met 24 mei
Pinksteren 29 mei tot en met 1 juni
Hoogseizoen 27 augustus tot en met 30 augustus
Into The Great Wide Open (festival) 27 augustus tot en met 30 augustus
Voor ITGWO zoeken wij vanaf 24 augustus tot en met 6 september ook medewerkers

Wat we van jou verwachten

Barmedewerker / Bedieningsmedewerker
Voor barmedewerker ben je minimaal 18 jaar oud en voor 6 weken of langer beschikbaar. Horeca-ervaring heeft een pre. De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het helpen van gasten, het serveren van verschillende dranken en het bijhouden van de bar. Drankenkennis, werken met geld, gastvriendelijkheid en inzicht zijn hierbij van primair belang. Wij verstrekken een folder met informatie over onze dranken.

Voor de bediening hanteren wij een minimale leeftijd van 17 jaar en een werkperiode van 6 weken of langer. De werkzaamheden bestaan uit het uitserveren van lunch- en dinergerechten, het uithalen van de tafels en andere werkzaamheden om het restaurant en het terras weer netjes te maken. Ervaring met het lopen met een dienblad en drie borden heeft een pre. Vereiste is dat je van aanpakken weet.

Leidinggevende bar en bediening
Wij zoeken iemand die in het hele seizoen als leidinggevende bij ons aan het werk kan. In het voorseizoen help je ons team van jonge seizoenskrachten klaarstomen voor de piekdrukte. Je zorgt er samen met een aantal andere leidinggevenden voor dat iedereen op zijn best kan functioneren in het goed geoliede team van De Bolder. In het hoogseizoen heb je een belangrijke coördinerende functie. Jij zorgt er voor dat de avond goed verloopt, door hiervoor ’s middags een planning en indeling te maken, en gedurende de avond het team actief aan te sturen. Aan het einde van de avond zorg je voor de kassa-afdracht en maak je het gebouw met de sluitploeg klaar voor de volgende ochtend.

Vereiste voor deze functie is dat je ruime ervaring hebt in de horeca en met leiding geven. Verder is het belangrijk dat je het hele seizoen, van begin april tot eind oktober, beschikbaar bent. We bieden verblijf op Stortemelk en een salaris conform de recreatie CAO.

Snackbarmedewerker / Keukenmedewerker / Pizzabakker
Ben jij minimaal 6 weken beschikbaar in de zomer en wil je ons snackteam of onze keukenploeg komen versterken? Vereisten voor de snackbar zijn dat je minimaal 17 jaar oud bent, gastvriendelijk bent en systematisch kan werken. De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het opnemen, het afrekenen en het bereiden van de bestellingen. De snackbar is geopend van 4 juli tot en met 30 augustus.

De werkzaamheden van de keukenmedewerker bestaan uit de voorbereiding van en het meewerken aan de bereiding van de lunch- en dinergerechten. Vereisten zijn het goed kunnen functioneren onder druk en systematisch en netjes kunnen werken.

Spoel keukenmedewerker / zaalloper
Je bent minimaal 16 jaar oud en voor 4 weken of langer beschikbaar. De werkzaamheden bestaan uit afwassen in de spoelkeuken - waarbij je gebruikt maakt van onze twee spoelmachine -, de zaal en het terras strak houden en verschillende klussen achter de schermen. Vereiste is dat je van aanpakken weet!

Specifiek voor de spoelkeuken zoeken we een aantal 18-jarigen die een sturende rol kunnen aannemen tijdens de piekdrukte. Je zorgt ervoor dat er lekker gewerkt wordt, en als het later wordt dan 23:00 rond je de laatste werkzaamheden zelf af (als het nodig is natuurlijk met hulp van collega’s).

Wat we je bieden

Een onvergetelijke ervaring en meer!

Het vakantiepersoneel slaapt op het personeelsterrein en neemt eigen tent, matras en beddengoed mee. De maaltijden worden door Stortemelk verzorgd, tevens is er een personeelsgebouw. Voor deze ‘kost en inwoning’ wordt op het salaris een bedrag ingehouden.

Het salaris is gebaseerd op het bruto minimum jeugdloon, passend bij de leeftijd. Na aftrek van wettelijke inhoudingen wordt dit per vier weken netto uitbetaald

Al onze medewerkers krijgen gratis toegang tot de festivals

Wie we zijn

Stortemelk is een groot kampeerterrein in de duinen van Vlieland. In het hoogseizoen staan er rond de drieduizend gasten op de camping. Stortemelk verzorgt dan een uitgebreid recreatieprogramma, met ook veel live muziek in grand café De Bolder. Voor meer informatie kan je terecht op www.stortemelk.nl

Informatie sollicitatie

Lijkt het jou ontzettend leuk om deze zomer op Vlieland te komen werken? Solliciteer dan op één van onze vacatures via https://www.stortemelk.nl/nl/sollicitatieformulier