Duty Manager Nacht

Wij zijn op zoek naar een Hospitalitytalent en ambassadeur voor in de nacht in Hotel Noordsee op Ameland.

Publicatiedatum: 2 jun 2023
Ameland
9163GN
36 - 38 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Gastvrijheid is wie jij bent! Samen met jouw collega’s zorg jij voor een gastvrij welkom op het eiland en in ons Hotel. Jij hebt een vriendelijke glimlach en zorgt ervoor dat de gasten in de nacht aan niks ontkomt. Wij zoeken een duty manager voor in de nachten. Iemand met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent namelijk verantwoordelijk voor de nachtreceptie en de schoonmaak bij Hotel Noordsee.
Geen nacht is hetzelfde en die afwisseling zorgt dat jouw toekomstige functie uitdagend blijft! Er zijn nachten dat er veel gasten terug komen in het hotel van een avondje weg en nog even een praatje met je maken. Gasten die nog iets nodig hebben op de kamer of er moet nog even iets schoon gemaakt worden in het hotel. Zo zorg je er voor dat de lobby en het restaurant en ’s ochtends weer spik en span uitzien. Jij zal de spin in het web zijn voor je collega’s overdag. Wij zijn allemaal individuen maar 1 ding hebben wij gemeen, gastvrijheid zit in ons DNA!

WestCord Hotel Noordsee ligt tussen het dorpje Nes en het Noordzeestrand. Het is uniek in omvang, locatie en het reeds vernieuwde restaurant Mr. Sandman. Daarnaast is Ameland een bijzonder eiland met veel natuur, rust en ruimte. Elk seizoen kleurt het eiland op zijn eigen wijze.

Wat we van jou verwachten


 • Gastvrij, slim, open en spontaan: Dit zijn jouw eigenschappen!

 • Jij voelt je thuis op Ameland;

 • Werkervaring in een zelfde functie of je bent toe aan de volgende stap in je Hospitality carrière;

 • Je bent actief in de nacht;

 • Je vindt het leuk om zelfstandig te werken en durft initiatief te nemen;

 • Onze internationale gasten kun jij goed te woord staan, daarvoor spreek je tenminste correct Engels en ook een goed woordje Duits;

 • Je weet je collega’s te motiveren en te inspireren.

Wat we je bieden


 • Groei: Werken binnen een groeiende hotelketen waar je jezelf kunt blijven ontwikkelen en kunt doorgroeien. WestCord zet zich in voor duurzame inzetbaarheid.

 • Ontwikkeling Nog niet helemaal comfortabel met de functie die jij graag wilt uitoefenen? Óf ben je nog lang niet uitgeleerd? Onze Hospitality trainers leren jou graag de fijne kneepjes van het vak. Zo sta jij zelfverzekerd op de werkvloer en genieten de gasten van hun rust en jouw kennis.

 • Salaris: Een passende beloning voor ieders inzet vinden wij belangrijk.

 • Huisvesting mogelijkheden.

 • Balans: Privé en werk houden wij zo veel mogelijk gescheiden. Wij maken gebruik van ons eigen communicatie platform, waarbij je altijd op de hoogte bent van ontwikkelingen in je team en organisatie. Daarnaast kun je jezelf blijven ontwikkelen middels de beschikbare e-learnings.

 • Goede regeling voor nabestaanden- en aanvullend ouderdomspensioen.

 • Dagelijks een gezamenlijke lunch en diner, lekkere koffie en veel fruit. Een goed moment om bij te praten met je collega’s.

 • Aanbreng- welkombonus: Wij beloven onze gasten dat ze graag terug willen komen.  Ken jij iemand die ook graag ons team komt versterken?  Dan ontvangen jij en de nieuwe collega een netto bonus van €250,00 op jouw rekening gestort.

 • 30/30 member: Ons doel is om jou ‘part of the family’ te laten voelen! Daarom bieden we jou  nog meer toffe dingen aan voor alle members, zoals: €30,- per overnachting in onze hotels, 30% korting op WestCord producten zoals de Wellness en F&B.

 • Surprise Our OneTeam:  Elke maand een leuke verrassing speciaal voor jou? Bij WestCord genieten alle collega’s van de speciale Surprise Our OneTeam dagen. Dat maakt een werkdag niet gewoon leuk, maar ook verrassend, net als voor onze gasten.

Wie we zijn

Je gaat aan de slag in Hotel Noordsee, gelegen in het gezellige dorpje Nes. Ameland is een toeristisch eiland met mooie stranden, fijne bossen en heidevlaktes, volop mooie natuur en outdoor-mogelijkheden! Daarnaast zijn er een aantal gezellige dorpjes, met de nodige kroegen en natuurlijk vind je aan het strand meerdere strandpaviljoens!

Maar… werken bij WestCord betekent niet alleen maar rennen en zweten tijdens je shift. Want, naast een harde werker, zijn wij ook op zoek naar iemand die met ons op een terrasje gaat zitten, iemand die het leuk vind om nieuwe mensen te leren kennen, vrije uren graag op het strand te vinden is. Want naast dat we collega’s zijn, zijn we ook een hechte familie bij WestCord.

WestCord Hotels is een Nederlands familiebedrijf dat al meer dan 50 jaar bestaat. Vanuit het allereerste hotel, Hotel de Wadden op Vlieland is het bedrijf gegroeid. Inmiddels telt de groep 16 hotels verspreid over heel Nederland. Waaronder een aantal iconische hotels, zoals Hotel New York Rotterdam, het ss Rotterdam en Hotel Jakarta Amsterdam. Wij zijn pas tevreden als we tevreden gasten hebben en daar is alles op gericht! Betrokken, oprecht, persoonlijk en stoer. Dat is waar WestCord Hotels voor staat.

Informatie sollicitatie

Wil je reageren op deze vacature? Vul direct het onderstaande sollicitatieformulier in! Voor vragen kun je ons via onderstaande gegevens bereiken Personeelszaken Westcord Hotels
Telefoon: 0517-432040
Fax: 0562-452664
E-mail: pz@westcordhotels.nl

Soliciteer via WhatsApp