de Wadden: Stage Bediening

Het is zover, je stage begint bijna en jij bent druk opzoek naar de stage van je dromen. Lijkt jou een stage op Vlieland helemaal geweldig? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Publicatiedatum: 18 mei 2022
Vlieland
8899AD
32 - 38 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Stage

Functie-inhoud

Wij zijn namelijk opzoek naar leuke mensen die hard willen werken, mét plezier. Iemand die fluitend de andere obers voorbij loopt. Iemand die energie krijgt van een drukke avond en gelukkig wordt van blije gasten. Iemand die altijd als eerste op de bel reageert en aan het einde van de avond zingend de laatste glazen poleert. Kortom: een echte horecatopper!

Hiernaast is het voor ons belangrijk dat je de Nederlandse en Engelse taal goed beheerst. Ook verantwoordelijkheidsgevoel en stressbestendigheid zijn belangrijke eigenschappen voor deze functie.

 

Wat we van jou verwachten

Het zijn werkzaamheden die je kunt verwachten als bedieningsmedewerker. Je ontvangt gasten met een glimlach, maakt eventueel een gezellig praatje en begeleidt ze naar hun tafel. Vervolgens mag je bestellingen opnemen, en de bestellingen serveren. Ondertussen help je de collega die haar dienblad laat vallen, je zegt een vaste gast gedag en je maakt een geintje tegen de barman. Ook afruimen, tafels schoonmaken en opdekken hoort er natuurlijk bij. Het kan voorkomen dat je bij een receptie, een partij of een vergadering moet assisteren. Met een gezellig team de gasten een mooie avond bezorgen, dat is waar het allemaal om draait!

Wat we je bieden


  • Groeikracht: Werken binnen een groeiende hotelketen waar je jezelf kunt blijven ontwikkelen en kunt doorgroeien.

  • Interne kost en inwoning

  • Betrouwbaarheid: Stagevergoeding altijd op tijd.
    30/30 Member: Naast het salaris, wat altijd op tijd gestort wordt, biedt WestCord Hotels nog meer toffe dingen aan voor alle members, zoals: €30,- per overnachting in onze hotels// 30% korting op WestCord producten // reiskostenvergoeding // interne trainingen van onze eigen Hospitality trainster // een medewerkers bonus wanneer jij een nieuwe collega aandraagt // ieder jaar een groot personeelsfeest op een toffe locatie.
    Aanbrengbonus: Een netto bonus van 250 euro, wanneer je voor ons een nieuw personeelslid vindt!

  • Dagelijks een gezamenlijke lunch en diner, lekkere koffie en veel fruit. Een goed moment om bij te praten met je collega’s.

  • Heb jij het WestCord DNA in je?! Ons doel is om jou ‘part of the family’ te laten voelen!

Wie we zijn

Op Vlieland hebben we stagemogelijkheden voor zowel BBL- als BOL-stagiares. Ook hebben wij op Vlieland 2 fantastische hotels met allemaal hun eigen karakter. Zo hebben hebben wij mogelijkheden bij Strandhotel Seeduyn, een hotel direct aan het strand gelegen met een groot en sfeervol restaurant, maar ook bij Hotel de Wadden, een gezellig en eigentijds familiehotel op Vlieland heeft een warme en persoonlijke sfeer midden in het dorp. Binnen WestCord bieden wij alle mogelijkheden voor jou om zoveel mogelijk te leren en geweldige tijd te hebben!

Kijk op www.westcordculinair.nl voor meer informatie over de restaurants.

Informatie sollicitatie

Wil je reageren op deze vacature? Klik dan op 'solliciteer online' en vul direct het sollicitatieformulier in! Voor vragen kun je ons via onderstaande gegevens bereiken Personeelszaken Westcord Hotels
Telefoon: 0517-432040
Fax: 0562-452664
E-mail: werkenopvlieland@westcordhotels.nl

Soliciteer via WhatsApp

of via onderstaand formulier

Sollicitatieformulier
Liefst wordt ik benaderd via:
Maximale uploadgrootte: 8MB
Maximale uploadgrootte: 8MB
Privacyvoorwaarden