Bezorger

Vind jij niets leuker dan door de straten van Vlieland scheuren op de fiets? Daar kun je nu je geld mee verdienen!

Publicatiedatum: 27 mei 2023
Vlieland
8899AD
10 - 38 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Startfunctie (weinig ervaring)

Functie-inhoud

Ik ben Joelle, ik werk als fietsbezorger bij Thuisbezorgd Vlieland en vertel je graag over mijn werkdag. Als fietsbezorger bezorg je de lekkerste pizza’s of andere gerechten bij de mensen thuis. Ik heb de ideale vakantiebaan. Mijn werkdag begint namelijk meestal om 17.00 uur, overdag heb ik dus nog genoeg tijd om leuke dingen te doen of om op het strand te liggen.

Wanneer de bestellingen klaar zijn, spring ik op mijn fiets om deze snel mogelijk bij de mensen thuis te brengen. Onderweg zwaai ik even naar mijn collega-bezorger die net zijn bestelling ergens anders heeft bezorgd. Nadat ik een stapel pizza’s heb afgeleverd bij een vakantiehuisje, fiets ik snel weer terug naar Hotel de Wadden om te kijken of er alweer nieuwe bestellingen klaarstaan!

Aan het einde van de werkdag komt iedereen weer terug en vertellen we elkaar de leuke of grappige dingen die we onderweg hebben gezien of meegemaakt onder het genot van een sluitdrankje. Moe maar voldaan stappen we daarna de deur weer uit. Morgen een nieuwe dag, met nieuwe bestellingen!

Werken op Vlieland

Op Vlieland hebben we twee hotels en een strandpaviljoen. Ons familiebedrijf is ooit begonnen met Hotel de Wadden in de dorpsstraat, Strandhotel Seeduyn ligt aan het strand en daar vind je ook het enige strandpaviljoen op het eiland, namelijk ‘t Badhuys. Vlieland is een toeristisch eiland met grote witte stranden en een gezellig dorp, met de nodige kroegen. In de zomer wordt het wel Vliebiza genoemd, in de winter is het vooral een plek om met jouw collega’s te genieten van de ons-kent-ons gezelligheid. Daarnaast heeft Vlieland ook prachtige natuur.

Maar… werken bij WestCord betekent niet alleen maar rennen en zweten. Want, naast een harde werker, zijn wij ook op zoek naar iemand die met ons de zee induikt, iemand die het leuk vind om nieuwe mensen te leren kennen, vrije uren zonnend of surfend door te brengen op het strand, iemand die de werkdag af wil sluiten met een gezellige borrel of een kampvuur op het strand! Want naast dat we collega’s zijn, zijn we ook een hechte familie bij WestCord.

Werken op Vlieland is een fantastische ervaring op een unieke locatie, zo kan je lekker bij verdienen en ondertussen genieten van een heerlijke zomer!

Wat we van jou verwachten


 • Gastvrij, dat ben jij!

 • Oog voor detail en doorzettingsvermogen: Dit heb jij in je!

 • Jij hebt een echte hands-on mentaliteit.

 • Je hebt een flexibele instelling en géén 9 tot 5 mentaliteit.

 • We werken binnen het hotel als een team, samenwerken en communiceren vind jij ook erg belangrijk!

 • Deze vacature is per direct beschikbaar. Jij bent dan inzetbaar in de weekenden, vakanties of gewoon fulltime natuurlijk.

Wat we je bieden


 • Groeikracht: Werken binnen een groeiende hotelketen waar je jezelf kunt blijven ontwikkelen en kunt doorgroeien.

 • Interne kost en inwoning

 • Betrouwbaarheid: Salaris altijd op tijd volgens de CAO normen, daarnaast bouw je ook vakantie uren en vakantiegeld op.

 • 30/30 Member: Naast het salaris, wat altijd op tijd gestort wordt, biedt WestCord Hotels nog meer toffe dingen aan voor alle members, zoals: €30,- per overnachting in onze hotels// 30% korting op WestCord producten // reiskostenvergoeding // interne trainingen van onze eigen Hospitality trainster // een medewerkers bonus wanneer jij een nieuwe collega aandraagt // ieder jaar een groot personeelsfeest op een toffe locatie.

 • Aanbrengbonus: Een netto bonus van 250 euro, wanneer je voor ons een nieuw personeelslid vindt!

 • Dagelijks een gezamenlijke lunch en diner, lekkere koffie en veel fruit. Een goed moment om bij te praten met je collega’s.

 • Heb jij het WestCord DNA in je?! Ons doel is om jou ‘part of the family’ te laten voelen!

Wie we zijn

Op Vlieland hebben we twee hotels en een strandpaviljoen, ons familiebedrijf is ooit begonnen met Hotel de Wadden verscholen aan de historische Dorpsstraat van het dorpje Oost-Vlieland. Ooit was de lokale zeevaartschool in het pand gevestigd. Ons gezellige en eigentijdse familiehotel op Vlieland heeft een warme en persoonlijke sfeer. In het restaurant van Hotel de Wadden kun je smakelijk eten en een stap buiten de deur zijn gezellige terrassen en winkeltjes.

Maar… werken bij WestCord betekent niet alleen maar rennen en zweten tijdens je shift. Want, naast een harde werker, zijn wij ook op zoek naar iemand die met ons op een terrasje gaat zitten, iemand die het leuk vind om nieuwe mensen te leren kennen, vrije uren graag op het strand te vinden is. Want naast dat we collega’s zijn, zijn we ook een hechte familie bij WestCord.

WestCord Hotels is een Nederlands familiebedrijf dat al meer dan 50 jaar bestaat. Vanuit het allereerste hotel, Hotel de Wadden op Vlieland is het bedrijf gegroeid. Inmiddels telt de groep 16 hotels verspreid over heel Nederland. Waaronder een aantal iconische hotels, zoals Hotel New York Rotterdam, het ss Rotterdam en Hotel Jakarta Amsterdam. Wij zijn pas tevreden als we tevreden gasten hebben en daar is alles op gericht! Betrokken, oprecht, persoonlijk en stoer. Dat is waar WestCord Hotels voor staat.

Informatie sollicitatie

Wil je reageren op deze vacature? Vul direct het onderstaande sollicitatieformulier in! Voor vragen kun je ons via onderstaande gegevens bereiken Personeelszaken Westcord Hotels
Telefoon: 0517-432040
Fax: 0562-452664
E-mail: werkenopvlieland@westcordhotels.nl

Soliciteer via WhatsApp