de Wadden: Allround Receptioniste

Baan als Front Office en Bediening medewerk(st)er op een Waddeneiland, mét woonruimte!

Publicatiedatum: 14 jan 2022
Vlieland
8899AD
32 - 38 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Wonen en werken op een unieke locatie, met het strand en bos naast de deur, dat is pas één van de zaken die wij vanaf per direct te bieden hebben.

Omdat deze allround functie een erg verantwoordelijke baan is, zijn wij opzoek naar mensen met ervaring en een gezonde dosis enthousiasme. Is dit nog steeds dé baan voor jou? Lees dan snel verder!

Wij zoeken namelijk een enthousiaste collega, die samen met andere receptie en F&B collega’s hét gezicht wordt van ons mooie hotel. Iemand die er met zijn of haar sociale skills en representativiteit moeiteloos voor zorgt dat de gasten zich thuis voelen en beschikken over alle relevante informatie. Iemand die het een uitdaging vindt om binnen no-time antwoorden te vinden en te reageren op vragen van gasten en collega’s. En iemand die plezier haalt uit orde scheppen, overzicht houden en snel schakelen, ongeacht hoe druk het is. Oftewel: Een echte allround professional.

Wat je precies gaat doen

Je bent de eerste die het hotel binnenkomt, je opent de dag, start de receptie op én het ontbijt. Met een lekkere kop koffie neem je vervolgens plaats achter de balie. Je krijgt een telefoontje van de afdeling reserveringen, beantwoord interne en externe e-mails en checkt de eerste gasten uit. Je vraagt met een glimlach hoe het verblijf bevallen is, reageert begripvol op eventuele suggesties en neemt complimenten met een oprechte lach in ontvangst. Gedurende je dienst lopen collega’s en gasten in en uit, waarbij jij precies aanvoelt of een beleefde glimlach of juist een gezellig praatje op z’n plek is. Je staat klaar wanneer de eerste gasten van de boot komen om in te checken. Deze gasten groet je enthousiast en informeer je uitgebreid. Je voelt precies aan wat de gast wilt weten, of dit nu de leukste restaurants in het dorp zijn of de beste surfspots op het eiland. De dag vliegt voorbij en voor je het weet komt de collega voor de volgende dienst al binnenlopen. Nu is het jouw beurt om naar het strand te gaan of de gezellige dorpsstraat te bezoeken.

Waar ga je dit doen

Je gaat dit doen in hotel de Wadden, in de dorpsstraat van Vlieland. Vlieland is een toeristisch eiland met grote witte stranden en een gezellig dorp, met de nodige kroegen. In de zomer wordt het wel Vliebiza genoemd, in de winter is het vooral een plek om met jouw collega’s te genieten van het ons-kent-ons en de gezelligheid. Vlieland heeft ook prachtige natuur, als dit meer jouw ding is.

Wat we van jou verwachten


 • Gastvrij, open en spontaan: Dit zijn jouw eigenschappen!

 • De horeca is bij jou niet onbekend: jij hebt werkervaring in eenzelfde functie of je wilt jezelf ontwikkelen binnen deze branche.

 • Dat extra stapje, speciale welkom en persoonlijke aandacht geef jij aan elke gast!

 • Onze internationale gasten kun jij ook te woord staan, je beheerst de Engelse taal vloeiend en het liefst nog een andere vreemde taal.

 • Je hebt een flexibele instelling en géén 9 tot 5 mentaliteit.

 • Samen met jouw collega’s maak jij van elke dag een nieuw avontuur!

 • Deze vacature is ongeveer per direct beschikbaar. Jij bent dan inzetbaar in de weekenden, vakanties of gewoon fulltime natuurlijk.

Wat we je bieden

 • Groeikracht: Werken binnen een groeiende hotelketen waar je jezelf kunt blijven ontwikkelen en kunt doorgroeien.
 • Interne kost en inwoning
 • Betrouwbaarheid: Salaris altijd op tijd volgens de CAO normen, daarnaast bouw je ook vakantie uren en vakantiegeld op.
 • 30/30 Member: Naast het salaris, wat altijd op tijd gestort wordt, biedt WestCord Hotels nog meer toffe dingen aan voor alle members, zoals: €30,- per overnachting in onze hotels// 30% korting op WestCord producten // reiskostenvergoeding // interne trainingen van onze eigen Hospitality trainster // een medewerkers bonus wanneer jij een nieuwe collega aandraagt // ieder jaar een groot personeelsfeest op een toffe locatie.
 • Aanbrengbonus: Een netto bonus van 250 euro, wanneer je voor ons een nieuw personeelslid vindt!
 • Dagelijks een gezamenlijke lunch en diner, lekkere koffie en veel fruit. Een goed moment om bij te praten met je collega’s.
 • Heb jij het WestCord DNA in je?! Ons doel is om jou ‘part of the family’ te laten voelen!

Wie we zijn

Al doet de naam soms anders vermoeden: WestCord Hotels is een Nederlands familiebedrijf. Het begon allemaal in 1968 toen bakker Emo Westers voor zijn zoon Harry Hotel de Wadden op Vlieland kocht. Dit hotel hebben we nog steeds.

Inmiddels zijn daar in de afgelopen jaren 15 hotels verspreid over Nederland bijgekomen. Wij zijn echter geen hotelverzamelaars, maar hotelier. Wij zijn pas tevreden als we tevreden gasten hebben en daar is alles op gericht. De uitbreiding in aantal hotels en met name de hotels die we nieuw bouwen zien wij als een doorontwikkeling van ons bedrijf.

Informatie sollicitatie

Wil je reageren op deze vacature? Vul direct het onderstaande sollicitatieformulier in! Voor vragen kun je ons via onderstaande gegevens bereiken Personeelszaken Westcord Hotels
Telefoon: 0517-432040
Fax: 0562-452664
E-mail: pz@westcordhotels.nl

Sollicitatieformulier
Liefst wordt ik benaderd via:
Maximale uploadgrootte: 8MB
Maximale uploadgrootte: 8MB
Privacyvoorwaarden