De leukste vakantiebaan op Texel! (incl huisvesting)

Een afwisselende vakantiebaan, die vind je bij de Spar supermarkt op het grootste vakantiepark van Texel! Houd je van een uitdaging en draai jij je hand niet om voor een hoop gezelligheid en hard werken? Zoek dan niet verder, want dan zijn wij wat jij zoekt!

Publicatiedatum: 13 mei 2021
1 mei 2021 - 30 sep 2021
Texel
1795JV
32 - 38 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Wij hebben het volgende in de aanbieding:


  • Vulploeg toppers voor onze KW, Zuivel en AGF afdelingen

  • Broodverzorgers met doorzettingsvermogen (Let op! Je moet wel tegen de lucht van vers afgebakken broodjes kunnen)

  • Klantvriendelijke betaalpleinmedewerkers

Wat we van jou verwachten

Je kunt tegen werkdruk, je hebt er geen moeite mee om een paar weken van huis te zijn, je leert graag nieuwe dingen en je wilt tussen de 32 en 38 uur per week werken. En dat het liefst een paar weken achter elkaar in de zomer (eerder mag ook) met een flexibele en positieve instelling.

Wat we je bieden

Een leuke en afwisselende vakantiebaan op het mooie Texel. Je komt terecht in een klein en gezellig team waar je goed wordt opgevangen. In de winkel hangt een relaxte sfeer en het personeel zorgt dat je binnen no time zelfstandig aan het werk kunt. De huisvesting is op het park zelf, dus je bevindt je tussen de vakantiegangers voor het optimale vakantiegevoel. Strand en zee op slechts 10 minuten fietsen. En een loon conform CAO levensmiddelen.

Wie we zijn

Wij zijn SPAR Enjoy. Een kleine supermarkt op een groot vakantiepark, met name gericht op gemak en ontbijt. Wij dragen ons steentje bij om de gast het ultieme vakantiegevoel te laten beleven. Met ons kleine maar dynamische team zorgen wij elke ochtend voor verse broodjes, een heerlijke lunch en al het lekkers voor de borrel.

Informatie sollicitatie

Is je interesse gewekt en wil jij die vakantiebaan op Texel in ons gezellige team? Bel, app of mail en vraag naar Dick Hooijschuur. De sollicitatieprocedure kan op afstand worden geregeld.

Mail: d.hooijschuur@despar.info
Tel: 0629546329

Sollicitatieformulier
Liefst wordt ik benaderd via:
Maximale uploadgrootte: 8MB
Maximale uploadgrootte: 8MB
Privacyvoorwaarden