De leukste baan van Vlieland!

Hou jij van die heerlijke eiland vibe met een lekker vleugje vitamine zee, kom vanaf mei / juni werken op Vliebiza!

Publicatiedatum: 2 apr 2020
1 mei 2020
Vlieland
8899 BB
30 - 40 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Bij ons geen poespas of tierlantijnen maar knusse hoekjes en een beachy stijl. Het terras op het zonnige zuiden en een adembenemend uitzicht over wad zorgen voor het o zo lekkere Vlieland gevoel. Met een lach op je gezicht laveer je tussen de tafels door. Dat is jouw baan op Vlieland!

Wat we van jou verwachten

Enige ervaring is prettig maar het allerbelangrijkste is plezier in je werk, de rest komt dan vanzelf want alles valt te leren. Kun jij per maart beginnen en twee maanden of langer blijven werken dan komen wij graag met jou in contact!

Wat we je bieden

Een op een top werksfeer op het leuke eiland Vlieland, keurige huisvesting en een goed salaris!

Wie we zijn

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Met onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden, vinden wij in een handomdraai de baan die jij zoekt! Daarbij houden we rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens en ervaring. Let’s make a match!

Informatie sollicitatie

Zie jij deze baan helemaal zitten? Voor informatie of sollicitaties ontvangen wij jouw reactie graag via onderstaand sollicitatieformulier of per email op info@waddenvacatures.nl

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX 8M

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen

Ambitie & Beschikbaarheid