De leukste baan op Texel!

Jij bent op zoek naar iets anders, daarom bieden wij jouw geen functie maar een baan. Een baan waarin jij je kunt ontwikkelen en kunt groeien in ons mooie vak. Wij kijken daarom liever naar wat jij wilt dan naar wat je al hebt gedaan. Zoek jij een baan waar toekomst in zit?

Publicatiedatum: 3 feb 2023
30 jan 2023 - 30 jan 2024
Texel
1795 JV
32 - 40 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Startfunctie (weinig ervaring)

Functie-inhoud

Binnen ons kleinschalige maar druk bezochte supermarkt Spar Enjoy op de Krim is er altijd iets te doen. Daarom vinden wij het belangrijk dat onze teamleden elkaars werk kennen en kunnen bijspringen waar het op dat moment nodig is. Zo leer je veel maar is je werk ook lekker afwisselend. Als prettige bijkomstigheid ontstaat er team die wat voor elkaar over heeft. Hoe je groeit in onze winkel bepaal je zelf, carrière mogelijkheden als afdelingschef of assistent bedrijfsleider behoren tot de mogelijkheden.

Wat we van jou verwachten

Je kunt tegen werkdruk, leert graag nieuwe dingen en je wilt tussen de 32 en 38 uur per week werken. Deeltijd is een optie als je bijvoorbeeld met schoolgaande kinderen te maken hebt.

Belangrijker is nog dat jij op zoek gaat naar de uitdaging in jouw werk. Service kan namelijk altijd beter en de vakantiegangers bieden wij uiteraard graag een fijne koopervaring vanaf binnenkomst tot en met het afrekenen aan de kassa. Jij draagt daarin graag jouw steentje bij.

Wat we je bieden

Een leuke en afwisselende baan op het mooie Texel waarbij wij er voor gaan zorgen dat jij het beste uit jezelf kan halen en alle kansen krijgt om je als teamlid te ontwikkelen. In de winkel hangt een relaxte gezellige sfeer en het personeel zorgt dat je binnen no time zelfstandig aan het werk kunt.

Wij bieden een jaarcontract met uitzicht op vast en geven daarom voorrang aan kandidaten met eigen huisvesting op Texel. Mocht je voornemens zijn om je op Texel te vestigen dan kunnen we tijdelijk huisvesting aanbieden. Voor kandidaten uitd e kop van Noord Holland is het mogelijk om te reizen, de reiskosten worden vergoed en het vervoer op het eiland regelen wij. Salaris is conform het uitstekende CAO Levensmiddelen.

Wie we zijn

Wij zijn SPAR Enjoy. Een kleine supermarkt op een groot vakantiepark, met name gericht op gemak en ontbijt. Wij dragen ons steentje bij om de gast het ultieme vakantiegevoel te laten beleven. Met ons kleine maar dynamische team zorgen wij elke ochtend voor verse broodjes, een heerlijke lunch en al het lekkers voor de borrel.

Informatie sollicitatie

Woon je op Texel of de kop van Noord Holland en ben je op zoek naar een vast dienstverband en zie jij het zitten om bij onze winkel te werken? Bel, app of mail en vraag naar Dick Hooijschuur.

Mail: d.hooijschuur@despar.info
Tel: 0629546329

Soliciteer via WhatsApp

of via onderstaand formulier

Sollicitatieformulier
Liefst word ik benaderd via:
Maximale uploadgrootte: 8MB
Maximale uploadgrootte: 8MB
Privacyvoorwaarden