Chef-kok Strandpaviljoen (Fulltime jaarcontract incl huisvesting)

Wil jij werken voor een bedrijf waar altijd wat te beleven valt en er vanaf ’s ochtends tot en met’s avonds een gezellige drukte heerst? Kom per mei / juni werken op Ameland!

Publicatiedatum: 1 apr 2020
1 jun 2020 - 1 jun 2021
Ameland
9164KA
38 - 40 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Laat jij iedere gerecht net zo lekker smaken als de vorige? Huisgemaakt en vers, zonder verspilling dat is helemaal jouw ding. Passie voor het vak dat is wat jij hebt!

Als Chef stuur je de keukenbrigade aan maar belangrijker nog werk je samen. Met je collega's werk je aan aantrekkelijke gerechten en menu's. Je volgt de ontwikkelingen en signaleert trends en werkt met de seizoenen mee. Wil jij samen met ons ambities verwezenlijken kom dan per mei / juni werken als Chefkok op Ameland!

Wat we van jou verwachten

Bovenal ben je een leuke collega en heb je er zin aan om bij ons op Ameland te komen werken. Je verstaat je vak, kent je verantwoordelijkheden en neemt de juiste kennis en ervaring mee om de klus te klaren. Je bent resultaat gericht en gaat voor kwaliteit.

Wat we je bieden

Waddenvacatures recruitment verzorgt de werving & selectie voor deze vacature. Het sollicitatiegesprek voer je aan tafel bij onze opdrachtgever. Bij gebleken geschiktheid bied de werkgever na proeftijd een jaarcontract aan.

  • arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Recreatie, dit houdt onder andere in een toeslag van 25% op de gewerkte uren op zondagen en op feestdagen 100% toeslag,
  • beloning tussen schaal 6-8, afhankelijk van je kunnen en je werkervaring,
  • een bijzondere werkomgeving waar je de zon in de zee ziet zakken,
  • een hecht en stabiel team, dat bestaat uit horeca-professionals
  • een gemotiveerd sparringteam van eigenaar, bedrijfsleider en chef-kok
  • een jaarbetrekking met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd
  • een overeenkomst op basis van 38 uur per week
  • indien nodig zeer goede woonvoorziening
  • trainingen of opleidingen op onze kosten indien gewenst,
  • Op je vrije dagen gebruik maken van één van de surfplanken van Sjoerd en je lekker uitleven op de zee.

Wie we zijn

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Met onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden, vinden wij in een handomdraai de baan die jij zoekt! Daarbij houden we rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens en ervaring. Let’s make a match!

Informatie sollicitatie

Ben jij de chef die wij zoeken en lijkt het je leuk om voor langere tijd op Ameland te komen wonen en werken? Reageer dan snel op onze vacature!

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX 8M

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen

Ambitie & Beschikbaarheid