Chef-kok Hotel-Restaurant De Cooghen (woonruimte is bespreekbaar)

Ben jij op zoek naar een nieuwe stap in jouw carrière? Heb jij ervaring als zelfstandig werkend kok of souschef, solliciteer dan nu.

Ons Hotel-Restaurant De Cooghen is een sfeervol hotel gelegen op Texel en ligt slechts 100 meter van het strand. Het hotel beschikt over een Wellness Center en een restaurant.

Publicatiedatum: 12 mei 2021
10 mei 2021 - 31 mei 2021
Texel
1796BB
38 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Koken is je lust en je leven. Je kookt het liefst met verse ingrediënten? Wij ook! Je inspireert ook graag anderen. In deze functie draag je bij aan de ontwikkeling van nieuwe medewerkers en leerlingen. Je houdt van vernieuwing en gaat graag naar de speciale Chefs-kennisdagen die we aanbieden.

Wat we van jou verwachten

Als chef-kok draait jouw keuken als een zonnetje. Onder jouw gepassioneerde leiding belanden alle gerechten als smaakvolle kunstwerken op het bord van de gasten. Zo draag jij met je team bij aan de ultieme smaakbeleving, waarvoor gasten graag nog eens terug komen in ons restaurant. Je bedenkt nieuwe gerechten en je helpt medewerkers deze onder de knie te krijgen. Jij zorgt ervoor dat er elke dag weer een compleet team staat dat keihard werkt voor tevreden gasten.

Jij bent de ideale chef-kok voor ons als je:

  • Verwachtingen wilt overtreffen. Gewoon goed is voor jou niet goed genoeg
  • Niet gierig, maar wel (milieu)bewust bent. Voedselverspilling is zonde
  • Een kei bent in overzicht bewaren. Jij coördineert zonder moeite alle processen
  • Geen routine dier bent. Bij Fletcher is geen dag hetzelfde
  • Niet van rommel houdt. De keuken is altijd spic en span
  • Alles wilt delen. Je hebt een actieve rol tijdens meetings met personeel en MT

Wat we je bieden

✓ Grootste hotelketen van Nederland en wie weet binnenkort ook in het
buitenland
✓ Goed salaris op basis van ervaring en kwaliteiten
✓ Flexibele werkdagen en -tijden
✓ Uitdagende en afwisselende functie(s) met gezellige collega’s
✓ Korting op zorgverzekeringen bij diverse verzekeraars
✓ Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling in onze Fletcher Academy
✓ Tot 70% kortingen op A-merken via de personeelsvoordeelwinkel
✓ En natuurlijk leuk Fletcher medewerkerstarief op onder andere overnachtingen in onze hotels, eten in onze restaurants, de Fletcher’s Cuvée collectie (wijnen) en de producten uit onze Fletcher Fanshop

Woonruimte is bespreekbaar!

Wie we zijn

Werken bij de grootste hotelketen van Nederland?
Dat kan bij Fletcher! In de keuken, achter de receptie, in het restaurant of in de huishouding, bij Fletcher Hotels vind je altijd een baan die bij je past. Met meer dan 100 hotels in heel Nederland geven wij samen met jou onze gasten een verblijf om nooit te vergeten. Dus waar wacht je nog op? Solliciteer nu bij een hotel bij jou in de buurt, want overal staat wel een Fletcher hotel!

Hotel-Resort Amelander Kaap
Ons Hotel-Resort Amelander Kaap is een sfeervol hotel gevestigd in Hollum op Ameland. Het hotel beschikt ook over appartementen en een restaurant. Tevens heeft de Amelander Kaap ook de beschikking over vijf multifunctionele zalen.

Hotel-Restaurant Koogerend
Ons Hotel-Restaurant Koogerend bevindt zich op Nederlands grootste waddeneiland en is enkele kilometers verwijderd van duin en strand. Het hotel beschikt over een brasserie met specialiteiten en ingrediënten uit de regio.

Informatie sollicitatie

Solliciteer direct via Fletcher Hotels of stuur je sollicitatie via onderstaand sollicitatie formulier naar vacature@fletcher.nl

Sollicitatieformulier
Liefst wordt ik benaderd via:
Maximale uploadgrootte: 8MB
Maximale uploadgrootte: 8MB
Privacyvoorwaarden