Chef- kok

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging op een unieke locatie met woonruimte? Wij bieden een mooie functie om jouw ervaring als kok naar een hoger niveau tillen!

Publicatiedatum: 27 jan 2023
Vlieland
8899BV
32 - 38 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Als Chef-kok bij Strandpaviljoen t’ Badhuys geef je leiding aan het keukenteam. Jij zorgt ervoor dat alles strak georganiseerd is en dat iedereen lekker aan het werk kan in een fijne sfeer. Dagelijks instrueer, begeleid en motiveer je het keukenteam om samen het beste neer te zetten voor de gasten. Je bent gedreven, neemt je werk serieus en kan goed leiding geven. Je bent iemand om op te bouwen.

Als Chef-kok ben je naast culinaire duizendpoot ook spin in het web van de keuken. In de keuken ben je verantwoordelijk voor het coördineren en organiseren van je team en de verschillende taken.

Je bent stressbestendig, kan goed overzicht bewaren en kunt snelle procedures introduceren. Wij vinden het belangrijk dat je meedenkend en meewerkend bent. Je bent eindverantwoordelijke voor de keuken.

Je geeft actief leiding aan je team en waarborgt de kwaliteit van de gerechten. Jij ziet potentie en talent in je medewerkers en weet dit ook te benutten. Jij coacht, traint en motiveert je team én iedere medewerker individueel.

Daarnaast ben je in samenwerking met de Executive – chef bezig met het ontwikkelen van gerechten en het samenstellen van een seizoensgebonden menukaart. Het bewaken van de voorraad, inkoop en het opstellen en naleven van de budgetten behoort ook tot jouw takenpakket. De focus ligt op de ultieme combinatie van gasttevredenheid, kwaliteit, financiële verantwoordelijkheid en teamwork.

Herken jij jezelf in deze functie solliciteer dan direct!

Wat we van jou verwachten


 • Visie, daadkracht, leiderschap en creativiteit: Dit zit in jou!

 • Werkervaring in een zelfde functie of je bent toe aan de volgende stap in je Hospitality carrière.

 • Jij bent wereldwijs en hebt in veel verschillende keukens mogen kijken.

 • Communicatie, commercieel handelen en organisatie: Hier blink jij in uit!

 • Je hebt een flexibele instelling en géén 9 tot 5 mentaliteit.

 • Een echte teamplayer met passie voor het culinaire vak: dit ben jij!

 • Jij bent bekend met moderne technologie: jij kan je redden met MS Office en Diverse digitaliseringen zoals HAACP-registratie en digitale bonnen schermen.

 • Je hebt ervaring in de financiële facetten die een keuken met zich meebrengt, zoals inzicht in budgetbeheer, personeelskosten die daarbij komen kijken en inkoopcijfers op basis van gerecht-calculaties.

 • Samen met jouw team ga je elke dag voor het beste resultaat en een unieke ervaring voor onze gasten!

 • Je weet je collega’s te motiveren en te inspireren.


Extra handig om in het bezit te zijn van Sociale Hygiëne, Leermeester, BHV/EHBO. Het behalen van deze of nieuwe papieren is uiteraard ook tijdens de contractduur een mogelijkheid.

Wat we je bieden


 • Groei: Werken binnen een groeiende hotelketen waar je jezelf kunt blijven ontwikkelen en kunt doorgroeien. WestCord zet zich in voor duurzame inzetbaarheid.

 • Ontwikkeling Nog niet helemaal comfortabel met de functie die jij graag wilt uitoefenen? Óf ben je nog lang niet uitgeleerd? Onze Hospitality trainers leren jou graag de fijne kneepjes van het vak. Zo sta jij zelfverzekerd op de werkvloer en genieten de gasten van hun rust en jouw kennis.

 • Salaris: Een passende beloning voor ieders inzet vinden wij belangrijk.

 • Huisvesting mogelijkheden

 • Balans: Privé en werk houden wij zo veel mogelijk gescheiden. Wij maken gebruik van ons eigen communicatie platform, waarbij je altijd op de hoogte bent van ontwikkelingen in je team en organisatie. Daarnaast kun je jezelf blijven ontwikkelen middels de beschikbare e-learnings.

 • Goede regeling voor nabestaanden- en aanvullend ouderdomspensioen.

 • Dagelijks een gezamenlijke lunch en diner, lekkere koffie en veel fruit. Een goed moment om bij te praten met je collega’s.

 • Aanbreng- welkombonus: Wij beloven onze gasten dat ze graag terug willen komen.  Ken jij iemand die ook graag ons team komt versterken?  Dan ontvangen jij en de nieuwe collega een netto bonus van €250,00 op jouw rekening gestort.

 • 30/30 member: Ons doel is om jou ‘part of the family’ te laten voelen! Daarom bieden we jou  nog meer toffe dingen aan voor alle members, zoals: €30,- per overnachting in onze hotels, 30% korting op WestCord producten zoals de Wellness en F&B.

 • Surprise Our OneTeam:  Elke maand een leuke verrassing speciaal voor jou? Bij WestCord genieten alle collega’s van de speciale Surprise Our OneTeam dagen. Dat maakt een werkdag niet gewoon leuk, maar ook verrassend, net als voor onze gasten.

Wie we zijn

‘t Badhuys is het enige strandpaviljoen op het eiland en gelegen op een steenworp afstand van Strandhotel Seeduyn. Vlieland is een toeristisch eiland met grote witte stranden en een gezellig dorp, met de nodige kroegen. In de zomer wordt het wel Vliebiza genoemd, in de winter is het vooral een plek om met jouw collega’s te genieten van de ons-kent-ons gezelligheid. Daarnaast heeft Vlieland ook prachtige natuur.

Maar… werken bij WestCord betekent niet alleen maar rennen en zweten tijdens je shift. Want, naast een harde werker, zijn wij ook op zoek naar iemand die met ons de zee induikt, iemand die het leuk vind om nieuwe mensen te leren kennen, vrije uren zonnend of surfend door te brengen op het strand, iemand die de werkdag af wil sluiten met een gezellige borrel of een kampvuur op het strand! Want naast dat we collega’s zijn, zijn we ook een hechte familie bij WestCord.

WestCord Hotels is een Nederlands familiebedrijf dat al meer dan 50 jaar bestaat. Vanuit het allereerste hotel, Hotel de Wadden op Vlieland is het bedrijf gegroeid. Inmiddels telt de groep 16 hotels verspreid over heel Nederland. Waaronder een aantal iconische hotels, zoals Hotel New York Rotterdam, het ss Rotterdam en Hotel Jakarta Amsterdam. Wij zijn pas tevreden als we tevreden gasten hebben en daar is alles op gericht! Betrokken, oprecht, persoonlijk en stoer. Dat is waar WestCord Hotels voor staat.

Informatie sollicitatie


 • Wil je reageren op deze vacature? Vul direct het onderstaande sollicitatieformulier in! Voor vragen kun je ons via onderstaande gegevens bereiken Personeelszaken Westcord Hotels 

  Telefoon: 0517-432040 

  Fax: 0562-452664 

  E-mail: pz@westcordhotels.nl

Soliciteer via WhatsApp