Seeduyn: CHEF DE PARTI KEUKEN

Italiaans, Frans, Oriëntaals. Jouw keukenkennis is wereld breed, net als jij!

Publicatiedatum: 20 feb 2020
Vlieland
8899BV
38 - 40 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

De keuken is jouw domein. Jij droomt over gerechten en denkt in recepturen. Kwaliteit, smaak, kleur, vloeibaarheid… Alles wat de keuken verlaat, draagt jouw handtekening. Je ziet erop toe dat alles volgens recept en voorschriften wordt bereid. Je planning is net zo straks als je werkplek en je voorraad net zo goed gevuld als je soep. Je hebt alles onder controle en hebt daarom weinig last van stress. Ook in het heetst van de strijd blijf jij koel en benaderbaar. Jouw creaties smaken naar meer en kun je regelmatig in geuren en kleuren kwijt in nieuwe menu’s en methodes.

Tijdens de shift sta je samen met de Chef en de rest van het team klaar om de gasten van de meest heerlijke gerechten te voorzien. Als chef de parti ben je verantwoordelijk voor de mise en place en je eigen sectie. Graag houd jij die op orde en sta je klaar voor je collega’s om te helpen waar nodig.

Wat we van jou verwachten

Je kan goed onder druk werken bij de warme of de koude kant.
De gerechten van jouw hand zijn identiek aan de gerechten van onze Chef Kok.
Het is voor jou geen probleem om volledige verantwoordelijkheid te dragen over jouw sectie.
Je bent een echte teamplayer; je communiceert duidelijk en staat ten allen tijde klaar voor je collega’s.

Wat we je bieden

Een uitdagende en afwisselende functie in een prettige en collegiale werkomgeving in een groeiende hotelgroep.
Een tijdig salaris volgens de CAO normen, daarnaast bouw ik ook nog vakantie uren en vakantiegeld op.
Naast het salaris, dat altijd op tijd gestort wordt, biedt WestCord Hotels nog meer toffe dingen aan, zoals: slapen met korting bij WestCord hotels // reiskostenvergoeding // interne trainingen van onze eigen Hospitality trainster // een medewerkers bonus wanneer jij een nieuwe collega aandraagt // ieder jaar een groot personeelsfeest op een toffe locatie.
Het werken bij Strandhotel Seeduyn blijft voor jou interessant en uitdagend door de vele doorgroeimogelijkheden, de innovatieve ontwikkelingen binnen het hotel en de informele sfeer met je fantastische collega’s!

Wie we zijn

Al doet de naam soms anders vermoeden: WestCord Hotels is een Nederlands familiebedrijf. Het begon allemaal in 1968 toen bakker Emo Westers voor zijn zoon Harry Hotel de Wadden op Vlieland kocht. Dit hotel hebben we nog steeds.

Inmiddels zijn daar in de afgelopen jaren 15 hotels verspreid over Nederland bijgekomen. Wij zijn echter geen hotelverzamelaars, maar hotelier. Wij zijn pas tevreden als we tevreden gasten hebben en daar is alles op gericht. De uitbreiding in aantal hotels en met name de hotels die we nieuw bouwen zien wij als een doorontwikkeling van ons bedrijf.

Informatie sollicitatie

Sollicitaties ontvangen wij graag via onderstaand formulier of per email.

Voor vragen kun je bellen of e-mailen naar:
Personeelszaken Westcord Hotels
Telefoon: 0562-452663
E-mail: pz@westcordhotels.nl

Sollicitatieformulier
Liefst wordt ik benaderd via:
Maximale uploadgrootte: 2,1MB
Maximale uploadgrootte: 2,1MB
Privacyvoorwaarden