Caissière m/v Terschelling (incl huisvesting)

Bij ons wordt het ritme bepaald door de aankomst van de boten. Is het niet de gezellige drukte van winkelende toeristen dan is het wel de aankomst van de vracht. Er is altijd wat te doen en het is nooit saai! In tegenstelling tot de super aan het vaste land bieden wij fulltime werk en natuurlijk een geweldige tijd op Terschelling!

Publicatiedatum: 1 apr 2020
1 mei 2020 - 31 dec 2020
Terschelling
8894KE
30 - 40 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Startfunctie (weinig ervaring)

Functie-inhoud

Vanaf mei tot eind augustus (bij voorkeur tot eind 2020 of jaar rond) zoeken wij voor deze drukke supermarkt een gezellige collega voor de functie van Caissière (32-40 uur).

Als caissière ben jij de laatste persoon die de klant ziet, dus je zorgt ervoor dat het afrekenen snel en zorgvuldig verloopt en dat de klanten met tevreden gevoel de winkel verlaten.

Wat we van jou verwachten

Lijkt het je leuk om te werken bij een supermarkt en heb je wellicht al enige ervaring in een winkel of supermarkt opgedaan.

Ben jij representatief, beschikbaar per april en kun jij minimaal tot eind oktober, bij voorkeur langer komen werken? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie!

Wat we je bieden

Een leuke baan en een salaris conform het uitstekende CAO! Je verblijft in ons personeelshuis. Afhankelijk van leeftijd en ervaring verdien je in deze functie tussen de € 6,- tot € 12,- bruto per uur. Het in deze vacature geboden salaris is gebaseerd op schaal B voor een medewerker van 23 jaar of ouder. Op zon en feestdagen geldt een toeslag van 10% over het salaris.

Woonruimte is uiteraard weer aanwezig en praktisch gratis; je betaald een kleine onkostenvergoeding per week! Werktijden in overleg en uiteraard af en toe de mogelijkheid om een paar dagen naar huis te gaan!

Wie we zijn

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Met onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden, vinden wij in een handomdraai de baan die jij zoekt! Daarbij houden we rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens en ervaring. Let’s make a match!

Informatie sollicitatie

Voor informatie of sollicitaties ontvangen wij jouw reactie graag via onderstaand sollicitatieformulier of per email via info@waddenvacatures.nl

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX 8M

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen

Ambitie & Beschikbaarheid