Caissière / kassa medewerker (Texel incl. huisvesting)

Ben jij op zoek naar een leuke baan op een Waddeneiland en kun je vanaf mei/ juni het zomerseizoen (of langer) komen werken? Wij bieden leuke supermarkt banen aan op Texel!! 

Publicatiedatum: 22 mrt 2023
1 mei 2023 - 30 sep 2023
Texel
1795 AM
38 - 40 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd

Functie-inhoud

Een zelfstandige functie als winkelmedewerker op de kassa-afdeling. Het op een correcte wijze afrekenen van artikelen behoort tot een van je belangrijkste taken. Als kassamedewerker bepaal je mede de sfeer voor de klanten. Jij bent vaak één van de laatste medewerkers waar de klant mee te maken heeft voordat hij de winkel verlaat. De indruk die de klant bij de kassa krijgt blijft vaak het langste hangen.

Maak jij graag een goede indruk en zie jij een baan en een leuke tijd op Texel helemaal zitten? Neem dan direct contact met ons op!

Wat we van jou verwachten

Bij voorkeur heb je ervaring in een vergelijkbare functie. Belangrijker is nog dat je weet van aanpakken en nieuwe werkzaamheden snel eigen maakt.

  • Je hebt uitstekende sociale vaardigheden
  • Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel
  • Je hebt een goed gevoel voor service en klantvriendelijkheid

Wat we je bieden

Een leuke vakantiebaan bij een modern en fris bedrijf. Het bedrijf en de huisvesting is gelegen in de buurt van de vakantieparken en heel dichtbij het strand en de zee. Dus voor óf na het werk pak je jouw fiets en ben je met enkele minuten op het strand.

Twijfel je nog? Niet doen! Het is een ervaring die je niet meer zult vergeten!

  • Gratis gezamenlijke woonruimte, gedeelde slaapkamer, keuken en douche
  • Loon conform CAO levensmiddelen met 19 ATV dagen en 200% loon op zondag!

Bij ons kun je werken met plezier, leuk en afwisselend werk en mogelijkheden om door te groeien. Bij onze supermarkt kun jij jezelf ontwikkelen. De drive komt van jou, de begeleiding van ons!

Wie we zijn

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Met onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden, vinden wij in een handomdraai de baan die jij zoekt! Daarbij houden we rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens en ervaring. Let’s make a match!

Informatie sollicitatie

Zoek jij een leuke (vakantie)baan op Texel? Bel, mail of solliciteer via onderstaande button. Huisvesting wordt verzorgd in één van de personeelshuizen.


Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 20 MB)

Contactgegevens

Ambitie & Beschikbaarheid