Cafetaria medewerker (weekend en vakanties)

Ontpop jij je als koning(in) van de snackcounter van ons restaurant? Ga de uitdaging aan en word cafetaria medewerker op Ameland!

Publicatiedatum: 5 jun 2023
12 jun 2023
Ameland
9164KA
20 - 38 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Als snackbarmedewerker neem je bestellingen op, draag je zorg voor de bereiding van de verschillende soorten snacks en de verkoop van ijs. Uiteraard hoort het netjes en schoonhouden van de snackcounter ook bij jouw werkzaamheden. Wanneer alles onder controle is in de snackcounter assisteer je de keuken van ons Grill & Bites restaurant. Hierbij moet je overdag denken aan mise en place maken en ’s avonds assisteer je bij de voor- en nagerechten.  

Bij voorkeur ben je inzetbaar voor langere tijd. Denk daarbij een een dienstverband van een half jaar of misschien wel langer! Als jij je graag wilt ontwikkelen binnen ons bedrijf bieden we daarvoor namelijk alle ruimte in de vorm van opleidingen, cursussen en promotie.

Wat we van jou verwachten

Ervaring is meegenomen, maar gemotiveerd zijn staat bij ons boven aan. Je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken. Verder ben je niet bang om de handen uit de mouwen te steken, laat je de kop niet gek maken bij drukte en ben je bereid je collega’s daar waar het nodig is te helpen. Het allerbelangrijkste vinden we een leuke, gezellige collega. 

Wat we je bieden

  • arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Recreatie, dit houdt onder andere in een toeslag van 25% op de gewerkte uren op zondagen en op feestdagen een toeslag van 100%
  • beloning tussen schaal 3-5, afhankelijke van je kunnen en je werkervaring
  • een overeenkomst op basis van 32-38 uur per week
  • gezellige werkomgeving met leuke collega’s
  • trainingen of opleidingen op onze kosten indien gewenst
  • doorgroeimogelijkheden
  • indien nodig goede woonvoorziening voor een mooie prijs

Wie we zijn

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. 

Onze opdrachtgever staat bekend om de heerlijke ambachtelijke burgers van de lavagrill. Daarnaast werken ze met maandelijkse specials in de snackcounter, zodat ze gasten blijven verrassen. Onder hetzelfde dak bevindt zich het Grill & Bites restaurant waar jij als keukenmedewerker eveneens meehelpt.

Informatie sollicitatie

Voor informatie of sollicitaties ontvangen wij jouw reactie graag via onderstaand sollicitatieformulier / Whatsapp of per email op recruitment@waddenvacatures.nl

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 8 MB)

Contactgegevens

Ambitie & Beschikbaarheid